Gość cwiara Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Hehe tylko się chłopy nie pobijcie Wizytę mam 23.01 na 15 a potem albo wrócę do siebie albo coś można trącić jak zapraszacie Dobra to piątek wolny biere . Nelson to co jak ostatnio? 2x0,7 na trzech i 2x 0,7 na dwóch? to ja już nie wiem u kogo chlamy nocujemy i czy wrócę żywy , grunt to dobra impreza jakies dupeczki ktoś poleci ? powiem krótko i na temat.... bedzie wóda, bedo dziwki, bedzie discko - bedzie wszystko myślałem , że Ty to się już nie udzielisz w tym temacie Toż to druga szklanka wrocławskiego A4-klub, zaraz po mnie
hornet Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Hehe tylko się chłopy nie pobijcie Wizytę mam 23.01 na 15 a potem albo wrócę do siebie albo coś można trącić jak zapraszacie Dobra to piątek wolny biere . Nelson to co jak ostatnio? 2x0,7 na trzech i 2x 0,7 na dwóch? to ja już nie wiem u kogo chlamy nocujemy i czy wrócę żywy , grunt to dobra impreza jakies dupeczki ktoś poleci ? powiem krótko i na temat.... bedzie wóda, bedo dziwki, bedzie discko - bedzie wszystko myślałem , że Ty to się już nie udzielisz w tym temacie Toż to druga szklanka wrocławskiego A4-klub, zaraz po mnie rzekłbym dzban
musti Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Kolejny z tych którzy u Was nie piją wiadrami
Gość cwiara Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Hehe tylko się chłopy nie pobijcie Wizytę mam 23.01 na 15 a potem albo wrócę do siebie albo coś można trącić jak zapraszacie Dobra to piątek wolny biere . Nelson to co jak ostatnio? 2x0,7 na trzech i 2x 0,7 na dwóch? to ja już nie wiem u kogo chlamy nocujemy i czy wrócę żywy , grunt to dobra impreza jakies dupeczki ktoś poleci ? powiem krótko i na temat.... bedzie wóda, bedo dziwki, bedzie discko - bedzie wszystko myślałem , że Ty to się już nie udzielisz w tym temacie Toż to druga szklanka wrocławskiego A4-klub, zaraz po mnie rzekłbym dzban :polew:
musti Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Reasumując bo lecę w kimono Melduje się 23.01 na 15 we Wrocku u lekarza a potem chlańsko rozumiem że ten nocleg chopin lub Nelson dogadany ? bo muszę urlop cyknąć na piątek też w takim razie
musti Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 U mnie masz potwierdzone ok gra tyle chciałem usłyszeć piszę urlop dziękuję na dziś miłej nocki
szczuraz Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 Dobry. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
goldi Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Bry jeszcze 4godzimy 1dzien i 29 lat i zasłużona emerytura Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk
chopin Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Bry jeszcze 4godzimy 1dzien i 29 lat i zasłużona emerytura Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk Widze Goldi optymistycznie zaczął dzień :D:D
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Bry jeszcze 4godzimy 1dzien i 29 lat i zasłużona emerytura Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk Chyba że NFZ Cię załatwi szybciej
hornet Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 ZUS też robi co może w tej materii, żeby utrudnić życie.....
oca69 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 ZUS też robi co może w tej materii, żeby utrudnić życie..... Masz racje , wiem cos o tym ...
Ans Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Uważajcie na oszusta we Wrocławiu, czytałem na forum raceism a także na wykopie Wykop.pl - Zobacz: Kurierzy oszuści - proszę o pomoc wykopowe CSI
kaju Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Uważajcie na oszusta we Wrocławiu, czytałem na forum raceism a także na wykopieWykop.pl - Zobacz: Kurierzy oszuści - proszę o pomoc wykopowe CSI majo rozmach skurwisyny.
szczuraz Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wyjdą te felgi na którymś zlocie. Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi