chopin Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 banan widziany na borowskiej a tu taka ciekawa sytuacja Goldi ja jestem przecie na spocie zawsze co tydzień także podjedź może Gniady też by podjechał ?
Gniady Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Yo! KAROL-co chcesz za tą obudowę do licznika ? HORNET - córka ma trzy lata także zaczęły sie lalki poprzednie zabawki albo zniszczone albo w komisie dziecięcym poszły nie wiem czy coś znajdę.CHOPIN-postaram się być na spocie także weż miche.Ogólnie to mam numer wjazdowy na Vag Nysa:banan::banan:
Gość cwiara Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Yo! KAROL-co chcesz za tą obudowę do licznika ? HORNET - córka ma trzy lata także zaczęły sie lalki poprzednie zabawki albo zniszczone albo w komisie dziecięcym poszły nie wiem czy coś znajdę.CHOPIN-postaram się być na spocie także weż miche.Ogólnie to mam numer wjazdowy na Vag Nysa:banan::banan: To ja mowilem ze mam obudowe do licznika
oca69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ahh a ja o 16 wracam do rzeczywistości
Lolek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 MAGNOLIA czy MM o 17 Magnolia Pany a do której będziecie? Bo ja na 17 nie wyrobie:facepalm:
goldi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 do 19 chyba max jak cos to dzwon czy jeszcze jestemy:whistling:
Lolek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 do 19 chyba max jak cos to dzwon czy jeszcze jestemy:whistling: okej jak coś to będę dzwonił ale myślę, że max na 18 dotrę
Gniady Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Yo! KAROL-co chcesz za tą obudowę do licznika ? HORNET - córka ma trzy lata także zaczęły sie lalki poprzednie zabawki albo zniszczone albo w komisie dziecięcym poszły nie wiem czy coś znajdę.CHOPIN-postaram się być na spocie także weż miche.Ogólnie to mam numer wjazdowy na Vag Nysa:banan::banan: To ja mowilem ze mam obudowe do licznika A Grzesiu Ryj pomyliłem się
hornet Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 do 19 chyba max jak cos to dzwon czy jeszcze jestemy:whistling: eee dłużej się stoi czasami....
Gość cwiara Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Yo! KAROL-co chcesz za tą obudowę do licznika ? HORNET - córka ma trzy lata także zaczęły sie lalki poprzednie zabawki albo zniszczone albo w komisie dziecięcym poszły nie wiem czy coś znajdę.CHOPIN-postaram się być na spocie także weż miche.Ogólnie to mam numer wjazdowy na Vag Nysa:banan::banan: To ja mowilem ze mam obudowe do licznika A Grzesiu Ryj pomyliłem się Mnie raczej nie bedzie, chyba ze na chwile zajade to wezme ta obudowe do licznika. ---------- Post dopisany at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany at 13:04 ---------- do 19 chyba max jak cos to dzwon czy jeszcze jestemy:whistling: eee dłużej się stoi czasami.... Czasem to i do 23 sie rzadzi
hornet Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 a Ty do jechowych wstąpiłeś czy chory ?
Gość cwiara Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ryjku jakie piwo??? Bezalkoholowe ---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- a Ty do jechowych wstąpiłeś czy chory ? Ale ze co? ---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- Marcin jaka Ty obudowe potrzebujesz? Jakie kostki z tylu wychodza?
Gniady Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ryjku jakie piwo??? Bezalkoholowe ---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- a Ty do jechowych wstąpiłeś czy chory ? Ale ze co? ---------- Post dopisany at 13:19 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- Marcin jaka Ty obudowe potrzebujesz? Jakie kostki z tylu wychodza? polift z fisem czyli czerwona niebieska i zielona.
Gość cwiara Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mam taka z niebieska zielona i szara. Bedzie pasowac?
Rekomendowane odpowiedzi