freon Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jechał ktoś z Was ostatnio do Warszawy? Jakieś utrudnienia? Zastanawiam się czy jechać autem, czy LOTem...
hornet Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja pier.....e nie ma z kim zrobić flaszki wieczorem.... :gwizdanie: Mój sąsiad ma już szlaban na picie ze mną bo wiecznie nabity jak działo wracał do domu....
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja pier.....e nie ma z kim zrobić flaszki wieczorem.... :gwizdanie: Mój sąsiad ma już szlaban na picie ze mną bo wiecznie nabity jak działo wracał do domu.... Po tych słowach boje się przyjeżdżać na jakikolwiek spot
hornet Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja pier.....e nie ma z kim zrobić flaszki wieczorem.... :gwizdanie: Mój sąsiad ma już szlaban na picie ze mną bo wiecznie nabity jak działo wracał do domu.... Po tych słowach boje się przyjeżdżać na jakikolwiek spot Jutro z racji pogody spot będzie rowerowy + browarki
wircik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Od Piotrkowa masakra - remont drogi do samej wawy
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja się zjawie za tydzień, ale raczej nie dam rady na rowerze...
Gniady Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Właśnie Szczuraz przechodził moją ulicą no to wypiliśmy po jednym
hornet Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Właśnie Szczuraz przechodził moją ulicą no to wypiliśmy po jednym To osły jedne... a ja sam sączę w domu.. :gwizdanie: sąsiedzi jak z kozie piz..y trąba
hornet Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jak ktoś ma ochotę na rowerek to niech piesze... ja właśnie się szykuję. Zabieram bro w plecak i jadę w teren
Gniady Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Właśnie Szczuraz przechodził moją ulicą no to wypiliśmy po jednym To osły jedne... a ja sam sączę w domu.. :gwizdanie: sąsiedzi jak z kozie piz..y trąba O jak już wyzywa to już chyba ciężko z nim albo opłakuje sąsiada stąd te nerwy.
hornet Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 :hi: Daleko macie... traficie się jeszcze... dzisiaj rowerowo i browarowo ?
Gniady Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Właśnie wróciłem z placu na Krzywoustego - d*pa mnie boli
hornet Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Właśnie wróciłem z placu na Krzywoustego - pupa mnie boli i co autem jedziesz ?? szczur też samochodem jedzie ?
szczuraz Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 albo autem albo kiblopędem ... rodzina zabrała wszystkie 3 rowery z domu . Musze w końcu qpeciarzowi pasy transportowe przywieść bo mi siekierę na dachu postawi sąsiedzi jak z kozie piz..y trąba ja czasowo przez weekend u Ewy stacjonowałem więc mogliśmy zaglądać sobie w okna :gwizdanie:
hornet Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja tam dzisiaj na 100% nie przyjadę autem.... browarka nie wypić w taki dzień to grzech
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Panowie, miejscówka aktualna pod orbitem? Bo za tydzień jestem, żebym Was nie musiał szukać...
hornet Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Panowie, miejscówka aktualna pod orbitem? Bo za tydzień jestem, żebym Was nie musiał szukać... Ba jasne, że aktualna ... dzisiaj było miło... rowerki i browarki
Gniady Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Panowie, miejscówka aktualna pod orbitem? Bo za tydzień jestem, żebym Was nie musiał szukać... Ba jasne, że aktualna ... dzisiaj było miło... rowerki i browarki No
Rekomendowane odpowiedzi