Aron21 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Panowie ma ktoś może odpady po zderzakach ?? Chodzi mi o kawałek gdzieś 40x20 zderzaka ABS/PA Dokładnie taki materiał jest w zderzaku od S-ki
Nelson Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Panowie ma ktoś może odpady po zderzakach ?? Chodzi mi o kawałek gdzieś 40x20 zderzaka ABS/PA Dokładnie taki materiał jest w zderzaku od S-ki Się coś znajdzie:wink:
Aron21 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 o fajnie by było ile byś cenił za takie cuś ?
Nelson Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 o fajnie by było ile byś cenił za takie cuś ? Do wójta nie pójdziemy
Aron21 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ewentualnie czek mogę wypisać na jakieś amelinum
szczuraz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nelson kajakowoz jest na alledrogo za 11 tysi. Sadzasz swój endżin i latasz
kaju Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nelson kajakowoz jest na alledrogo za 11 tysi. Sadzasz swój endżin i latasz już mu to napisałem na fejsbuczku, nawet jak motorownie rozsprzeda to z 3k mu sie wrócu jak w ryj strzelił, a ma już gotowca pod skrzynie 6, nie wspominam o reszcie wypasu, który w to auto wpierdoliłem osobiście. ale znając panicza będzie kręcił nochem - ide o litra
szczuraz Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 Bo jednego napędu tam brakuje
kaju Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Bo jednego napędu tam brakuje chłopie jak on się ostatnio jakimś zetorem jarał za 12 i też kaleka więc moja w tym przypadku to promocja w k**we.
musti Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Dzięki Pany za spęd w doborowym towarzystwie Niebawem REPLAY
kaju Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Facet stara się o pracę. - Zna pan angielski? - Tak. - Jak będzie po angielsku "parking"? - Parking. - A "syn"? - Son. - Dobrze. A może pan ułożyć jakieś zdanie z tymi słowami? - Oczywiście. Moja babcia ma parking-sona.
Nelson Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nelson kajakowoz jest na alledrogo za 11 tysi. Sadzasz swój endżin i latasz już mu to napisałem na fejsbuczku, nawet jak motorownie rozsprzeda to z 3k mu sie wrócu jak w ryj strzelił, a ma już gotowca pod skrzynie 6, nie wspominam o reszcie wypasu, który w to auto wpierdoliłem osobiście. ale znając panicza będzie kręcił nochem - ide o litra Jak dorezasz quattro to biere w dym:decayed:
chopin Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Dzięki Pany za spęd w doborowym towarzystwie Niebawem REPLAY Ty tam lepiej zacznij ćwiczyć bo żeś sie teraz nie popisał A Nelson Ci nie odpuści
kaju Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nelson kajakowoz jest na alledrogo za 11 tysi. Sadzasz swój endżin i latasz już mu to napisałem na fejsbuczku, nawet jak motorownie rozsprzeda to z 3k mu sie wrócu jak w ryj strzelił, a ma już gotowca pod skrzynie 6, nie wspominam o reszcie wypasu, który w to auto wpierdoliłem osobiście. ale znając panicza będzie kręcił nochem - ide o litra Jak dorezasz quattro to biere w dym:decayed: dopiero co zetorem kaleką za 12 sie jarałeś pajacu
Gość cwiara Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Dzięki Pany za spęd w doborowym towarzystwie Niebawem REPLAY Było zacnie
musti Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Dzięki Pany za spęd w doborowym towarzystwie Niebawem REPLAY Ty tam lepiej zacznij ćwiczyć bo żeś sie teraz nie popisał A Nelson Ci nie odpuści Tym razem nie mogłem rozumiecie sytuację , ale niebawem będzie znów okazja dłuższa niż wczoraj Szopen dzięki za gościnę jeszcze raz
hornet Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Siema Młody już śpi nie było płaczów i awantur Jutro cały dzień razem ! Emil widzimy się z małymi jakoś ?
Nelson Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nelson kajakowoz jest na alledrogo za 11 tysi. Sadzasz swój endżin i latasz już mu to napisałem na fejsbuczku, nawet jak motorownie rozsprzeda to z 3k mu sie wrócu jak w ryj strzelił, a ma już gotowca pod skrzynie 6, nie wspominam o reszcie wypasu, który w to auto wpierdoliłem osobiście. ale znając panicza będzie kręcił nochem - ide o litra Jak dorezasz quattro to biere w dym:decayed: dopiero co zetorem kaleką za 12 sie jarałeś pajacu Żeby Ci piz*a z zawiasów nie wyskoczyła jak pojeździsz moim nowym furakiem, oczywiście w bagarieże:wink: ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Dzięki Pany za spęd w doborowym towarzystwie Niebawem REPLAY Ty tam lepiej zacznij ćwiczyć bo żeś sie teraz nie popisał A Nelson Ci nie odpuści Tym razem nie mogłem rozumiecie sytuację , ale niebawem będzie znów okazja dłuższa niż wczoraj Szopen dzięki za gościnę jeszcze raz A Ty to masz przejebane 18 lutego:whistling:
hornet Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 upodlić się teraz będzie mi wypadało...
kaju Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Nelson kajakowoz jest na alledrogo za 11 tysi. Sadzasz swój endżin i latasz już mu to napisałem na fejsbuczku, nawet jak motorownie rozsprzeda to z 3k mu sie wrócu jak w ryj strzelił, a ma już gotowca pod skrzynie 6, nie wspominam o reszcie wypasu, który w to auto wpierdoliłem osobiście. ale znając panicza będzie kręcił nochem - ide o litra Jak dorezasz quattro to biere w dym:decayed: dopiero co zetorem kaleką za 12 sie jarałeś pajacu Żeby Ci piz*a z zawiasów nie wyskoczyła jak pojeździsz moim nowym furakiem, oczywiście w bagarieże:wink: braaaacie
Rekomendowane odpowiedzi