matekm_1 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 To chyba musisz bardzo mało używać ?? Z1 najdłużej mi 2 dni wytrzymała, jak mało używana, a tak to codziennie trza ładować Używam intensywnie telefonu. Rozmowy biznesowe, internet, muza jak jadę do pracy. Aplikacje typu facebook i w skoki czasami cisnę więc uważam, że trafiłem na mega egzemplarz "Z"
qrczak91 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 ĐĐžŃ ŃŃĐž ĐĐľŃŃŃ ! - YouTube
oca69 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Siemankoo , hornet dzięki za pobudkę ( tylko trochę wcześnie )
dzienciol Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Panowie , korzystając z wolnego i dobrej pogody , chciałbym ogarnąć swój zderzak w A4 bo mi coś ślizgach za c**jo nie leży. Uploaded with ImageShack.us Orientuje się ktoś z was czy to wina ślizgów może być czy po prostu źle założony , bo ja osobiście w A4 nigdy go jeszcze nie ściągałem bo boje się ze już wtedy nigdzie nic nie będzie leżało
oca69 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Panowie , korzystając z wolnego i dobrej pogody , chciałbym ogarnąć swój zderzak w A4 bo mi coś ślizgach za c**jo nie leży.http://img5.imageshack.us/img5/3884/dax4.jpg Uploaded with ImageShack.us Orientuje się ktoś z was czy to wina ślizgów może być czy po prostu źle założony , bo ja osobiście w A4 nigdy go jeszcze nie ściągałem bo boje się ze już wtedy nigdzie nic nie będzie leżało Spróbuj poodciskać może źle leży ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- 1/4 ty zamiast kukać odezwał byś się coś
chopin Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Panowie , korzystając z wolnego i dobrej pogody , chciałbym ogarnąć swój zderzak w A4 bo mi coś ślizgach za c**jo nie leży.http://img5.imageshack.us/img5/3884/dax4.jpg Uploaded with ImageShack.us Orientuje się ktoś z was czy to wina ślizgów może być czy po prostu źle założony , bo ja osobiście w A4 nigdy go jeszcze nie ściągałem bo boje się ze już wtedy nigdzie nic nie będzie leżało Spróbuj poodciskać może źle leży ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- 1/4 ty zamiast kukać odezwał byś się coś Oca Ty już wstales ? ?
Gość cwiara Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Chcialem powiedziec ze ...nie mam nic do powiedzenia
oca69 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Panowie , korzystając z wolnego i dobrej pogody , chciałbym ogarnąć swój zderzak w A4 bo mi coś ślizgach za c**jo nie leży.http://img5.imageshack.us/img5/3884/dax4.jpg Uploaded with ImageShack.us Orientuje się ktoś z was czy to wina ślizgów może być czy po prostu źle założony , bo ja osobiście w A4 nigdy go jeszcze nie ściągałem bo boje się ze już wtedy nigdzie nic nie będzie leżało Spróbuj poodciskać może źle leży ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- 1/4 ty zamiast kukać odezwał byś się coś Oca Ty już wstales ? ? Hornet mnie rano obudził mini spota mu się chciało
chopin Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Panowie , korzystając z wolnego i dobrej pogody , chciałbym ogarnąć swój zderzak w A4 bo mi coś ślizgach za c**jo nie leży.http://img5.imageshack.us/img5/3884/dax4.jpg Uploaded with ImageShack.us Orientuje się ktoś z was czy to wina ślizgów może być czy po prostu źle założony , bo ja osobiście w A4 nigdy go jeszcze nie ściągałem bo boje się ze już wtedy nigdzie nic nie będzie leżało Spróbuj poodciskać może źle leży ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- 1/4 ty zamiast kukać odezwał byś się coś Oca Ty już wstales ? ? Hornet mnie rano obudził mini spota mu się chciało no wiecia co ...
oca69 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Koniec sielanki jadę umyć felgi i lepsze zdjęcia zrobić chyba
Gość cwiara Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Noo. Do roboty sie wszyscy weźcie. Ja zapierdzielam a Ci sie opieralają.
chopin Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Noo. Do roboty sie wszyscy weźcie. Ja zapierdzielam a Ci sie opieralają. że co dlaczego kiedy ?
Gniady Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Noo. Do roboty sie wszyscy weźcie. Ja zapierdzielam a Ci sie opieralają. Jo też pracuje
szymeniu Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Siema potrzebuje olej motul gdzie mogę kupić we Wro ? Płacę jak za prezydenta
Gość cwiara Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Siema potrzebuje olej motul gdzie mogę kupić we Wro ? Płacę jak za prezydenta Sprawdz na petrobaza.pl z Wroclawia są
kaju Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Siema potrzebuje olej motul gdzie mogę kupić we Wro ? Płacę jak za prezydenta ale on niewiele wart
Rekomendowane odpowiedzi