oca69 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 NAJPIĘKNIEJSZY AVANT W KLUBIE CHOPIN S-LINE PROJECT jak zazdrościsz to się chociaż nie odzywaj . Weź się zajmij swoim parchem lepiej , który się już rozlatuje :shock3: taki rozlatujący a wciąga twojego :grin:
oca69 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 spokój mi tu Panie kierowniku ale ten oto osobnik chopin obraził mnie pierwszy
Damiandix Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Od dziś 180PS + 235Nm by gregor10 Muszę logi ogarnąć i pokazać mu co tam namotał No nareszcie teraz hamownia i można ogarniac dalej. Jak wtryski i k03 zdrowe to stukowce powinny pozwolić na 15 konia więcej. Poskladales to na ecu z ajl czy to modyfikacja softu pod ecu aeb ? Brałem z AJL ale coś jest namotane bo 0,9b w peaku jest więc... nie wiem odpycha się
arre Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 NAJPIĘKNIEJSZY AVANT W KLUBIE CHOPIN S-LINE PROJECT jak zazdrościsz to się chociaż nie odzywaj . Weź się zajmij swoim parchem lepiej , który się już rozlatuje :shock3: taki rozlatujący a wciąga twojego :grin:
Arbam Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 NAJPIĘKNIEJSZY AVANT W KLUBIE CHOPIN S-LINE PROJECT jak zazdrościsz to się chociaż nie odzywaj . Weź się zajmij swoim parchem lepiej , który się już rozlatuje :shock3: taki rozlatujący a wciąga twojego :grin: Oj tam pewnie silnik był zimny
chopin Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 :shock3: taki rozlatujący a wciąga twojego :grin: a to ciekawe bo jeszcze ani razu sie nie mierzyliśmy. To może najpierw staniemy na prostej a później napiszesz
Arbam Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Qwa biorę wolne zeby zobaczyc milenijny dość prosty ?
Gość cwiara Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Szalejecie chlopaki Dopisałem Cie do assistance
KYLOMC Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Szalejecie chlopaki Dopisałem Cie do assistance Dzięki
olinek2 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Na samym Mili to może być problem, bo dużo nieoznakowanych się tam kręci :/ ostatnio nas zatrzymali na spocie 1.8T, dobrze że skończyło się na pouczeniu, bo kumplowi groziło zabranie prawka...
Rekomendowane odpowiedzi