Gość cwiara Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jenen mądrze chociaż gada Więc w wielki piątek alkospot świąteczny :banan:
Gniady Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Będę miał czas :-DWysłane z monopola 24/7 Na % też ??? Znowu w sobotę do pracy na kacu :-D Wysłane z monopola 24/7 Oj tam oj tam dobrze że powiedziałeś i chociaż Ty chętny to szukam sobie hotelu jakiegoś chyba że ktoś przygarnie kropka ---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Ja muszę być na 15:30-16 a potem idealna pora na % Panowie Madzia mówi że za tydzień jest Wielki Piątek i nie wypada Piwo to nie kiełbasa
oca69 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cytuję Magdy słowa " dobra namówiliście mnie "
kaju Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Pod zająca wypadałoby chlapnąć - c**jowo, że akurat będę na dziupli w ten dzień i nie wiem jeszcze co i o której godzinie a z Tobą się umówić to już w ogóle szkoda słów nawet ................................................... no i co ja mam Ci radzić Andrzeju?
musti Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cytuję Magdy słowa " dobra namówiliście mnie " chyba KAROLA
oca69 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cytuję Magdy słowa " dobra namówiliście mnie " chyba KAROLA
musti Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Pod zająca wypadałoby chlapnąć - c**jowo, że akurat będę na dziupli w ten dzień i nie wiem jeszcze co i o której godzinie a z Tobą się umówić to już w ogóle szkoda słów nawet ................................................... no i co ja mam Ci radzić Andrzeju? Na oem nie wymigasz się
kaju Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Pod zająca wypadałoby chlapnąć - c**jowo, że akurat będę na dziupli w ten dzień i nie wiem jeszcze co i o której godzinie a z Tobą się umówić to już w ogóle szkoda słów nawet ................................................... no i co ja mam Ci radzić Andrzeju? Na oem nie wymigasz się też nie wiem, czy będę...
qrczak91 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To taki gość co kurakowi nakręcił ibize i poustawiał mu w głowie ze jest lepsza od audi. nie wiem z której strony ... już wole golfine ! aaa BRY ! możliwe, ale w tej cenie nie dostaniesz golfa z kubłami, blutem, dachem panoramicznym, grzanymi kubłami, czujnikami cofania, pełną elektryką, lustrem fotochrom, 1.9tdi, bixem i wieeeeloma duperelami jeszcze, serwisowanego w aso do końca i bezwypadkowego jak patrzyłem z do full opcji brakuje mi tylko portu USB, który się pojawi w najbliższym czasie
KYLOMC Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To taki gość co kurakowi nakręcił ibize i poustawiał mu w głowie ze jest lepsza od audi. nie wiem z której strony ... już wole golfine ! aaa BRY ! możliwe, ale w tej cenie nie dostaniesz golfa z kubłami, blutem, dachem panoramicznym, grzanymi kubłami, czujnikami cofania, pełną elektryką, lustrem fotochrom, 1.9tdi, bixem i wieeeeloma duperelami jeszcze, serwisowanego w aso do końca i bezwypadkowego jak patrzyłem z do full opcji brakuje mi tylko portu USB, który się pojawi w najbliższym czasie Oj tam oj tam
szczuraz Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jeszcze nie wiem jaki cennik. Bedzie sprzet uruchomiony bede wszystko wiedzial. Jak z wjazdem ? Płasko z kanałem czy najazd ? Fury na glebie będzie szło ustawiać ?
Gość cwiara Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Plasciutko. Wjazd na szarpaki na wys 2cm. Tylko trzeba przez rolki przejechac ---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ---------- qr** nie to
Lolek Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cwiara a gdzie to bedzie? W jakiej czesci wro?
chopin Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cwiara a gdzie to bedzie? W jakiej czesci wro? Huby/Gaj ul. Piękna
Lolek Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cwiara a gdzie to bedzie? W jakiej czesci wro? Huby/Gaj ul. Piękna
Duds Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Piękna? Będę wpadał na bajerę :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi