Lolek Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 :hi:Siema. Co mam zrobic bylem na myjni na skarbowcow. Wrocilem do domu wycieram plastiki w srodku i zauwarzylem ze na drzwiach pasazera mam takie dziwne zacieki ktorych nie mozna zmyc, tak jakby pochlapane jakas chemia. Lakier w tym miejscu sie jakby pomarszczyl. Przed myciem tego nie mialem. Co teraz? No w tył i nazat. pojechałem do nich, i strwierdzili że to nie możliwe aby coś takiego u nich się stało, bo stosują tylko i wyłącznie kosmetyki do lakierów wodnych i przyjazne dla środowiska. I że takich cwaniaków mają codziennie, że szukam frajera który mi zasponsoruje malowanie elementu
kaju Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 No ja już bym schowek otworzył pewnie.
szczuraz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Kozaczek. Teraz tylko w dół ta budę spuść ---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- I że takich cwaniaków mają codziennie, że szukam frajera który mi zasponsoruje malowanie elementu Znaczy coś jest na rzeczy skoro mają codziennie takie akcje.
KYLOMC Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 byłem w szpitalu zrobili mi przeswietlenie i zastrzyk w dupe ;/// bolało heheh ale żadnego kołnierza nie dali i teraz co ? pujsc do firmy która zajmuje sie odszkodowaniem od ubezpieczyciela ?
kaju Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Za słabo Cie plecy bolały... Zagadaj do Nelsona.
szczuraz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nazwij go pedrylem w różowej koszulce to okopie ci plecy tak ze z dwadzieścia tysi przytulisz. za robotę odpalisz mu tauzena i po sprawie. Kaju potwierdzi.
KYLOMC Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nazwij go pedrylem w różowej koszulce to okopie ci plecy tak ze z dwadzieścia tysi przytulisz. za robotę odpalisz mu tauzena i po sprawie. Kaju potwierdzi. bardzo interesująca propozycja
banan87 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 może ktoś wie... z Wrocławia do Dortmundu lepiej przez Berlin czy Dresden?
szczuraz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2014 tak na poważnie tarabań do niego bo ma kontakty, adresy i pełen serwis
chopin Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 może ktoś wie... z Wrocławia do Dortmundu lepiej przez Berlin czy Dresden? oczywiście że Dresden. Na berlin modernizują autostrade
arre Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 może ktoś wie... z Wrocławia do Dortmundu lepiej przez Berlin czy Dresden? Przez jaki Berlin? Cisniesz normalnie caly czas 4 gerlitz dresden za Dresden wbijasz na 14 az do Liepzig i dalej nowa 38 az do Kassel a z Kassel juz na Drotmund za***ista trasa ruch nie duzy ale aktualne mapy tzreba miec a gora jak bys chcial 2 berlin hanover to w piz*u aut od groma i dalej jakies 30km tak czy siak kolo 780km przed Toba
kaju Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nazwij go pedrylem w różowej koszulce to okopie ci plecy tak ze z dwadzieścia tysi przytulisz. za robotę odpalisz mu tauzena i po sprawie. Kaju potwierdzi. Prawda boli. potwierdzam, raz nawet z głupoty chciałem pomóc mu napierdalać jakiegoś łepka, bo mu nie chciał powiedzieć, że ma za***isty tiszert. Ale w porę się opamiętałem stwierdzając, że młody ma racje, że wygląda jak tani gej...
Nelson Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ja wiem jedynie, że lepiej wracać przez Dresden niż przez Berlin, bo droga powrotna na A4 jest z betonowych płyt... Wysłane z monopola 24/7
kaju Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nigdy więcej trasą przez Hannover-Berlin-Olszyna... Bzdurą totalną jest ta trasa. ---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ---------- Ja wiem jedynie, że lepiej wracać przez Dresden niż przez Berlin, bo droga powrotna na A4 jest z betonowych płyt...Wysłane z monopola 24/7 To też, ale ruch jest niesamowity w nocy, za dnia totalna tragedia.
Nelson Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 To jebnij się tam na moich prosiakach i glebie takiej jaką miałem w czarnej... Ja wolałem nadrobić 100km Wysłane z monopola 24/7
kaju Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 To jebnij się tam na moich prosiakach i glebie takiej jaką miałem w czarnej... Ja wolałem nadrobić 100kmWysłane z monopola 24/7 Przez Olszyne? W życiu
banan87 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ojciec przez wiele lat przez Berlin jeździł i mi tam karze jechać ale pocisnę przez Dresden w takie razie jedziemy w piątek, to jest u nich święto, więc dużego ruchu nie powinno być
Rekomendowane odpowiedzi