szczuraz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Sporo betonu musialo pójść patrzac po cenie materiałów co tam bylo konkretnie malowane to przelicze po ilości farby, podkladu i mniej więcej szpachli
KYLOMC Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 no własnie ciekawe kiedy mi ten beton będzie pękał heheh zderzak tylny stary a przedni i maska nowa czyli za element wyszło za same malowanie 670zł
Gość cwiara Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Kylomc wrzuć to przez jakiś hosting bo tapatalk nie lubi w tej formie co dałeś---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- witam mam pytanko gdzie dokładnie będzie grill , bo muszę sobie wpisać w RNS-ie adres do nawigacji wpisz przy okazji drogę powrotna żebyś nie skonczyl jak jeden z klubowiczy któremu po alko spocie zj***l się kompas i trafił w inną część miasta zamiast do domu A kto to taki? Kto? Gniady wyjdz z nory
kaju Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 no własnie ciekawe kiedy mi ten beton będzie pękał heheh zderzak tylny stary a przedni i maska nowa czyli za element wyszło za same malowanie 670zł ja pjerdole, w ASO robiłeś?
szczuraz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 no własnie ciekawe kiedy mi ten beton będzie pękał heheh zderzak tylny stary a przedni i maska nowa czyli za element wyszło za same malowanie 670zł Pała została przegieta. No chyba ze malowali ją dwa razy bo lakier siadał albo się ważył.
KYLOMC Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 no trochę przegięli z tą wyceną .. ale kuj autko ładnie pomalowane i jest wszystko ok ... a jak myslita da rady cos od nich wydębić ?
szczuraz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Marne szanse ---------- Post dopisany 01-05-2014 at 00:42 ---------- Poprzedni post napisany 30-04-2014 at 23:47 ---------- Spora ekipa nam się na nysę szykuje z klubu
Gniady Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Kylomc wrzuć to przez jakiś hosting bo tapatalk nie lubi w tej formie co dałeś---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- witam mam pytanko gdzie dokładnie będzie grill , bo muszę sobie wpisać w RNS-ie adres do nawigacji wpisz przy okazji drogę powrotna żebyś nie skonczyl jak jeden z klubowiczy któremu po alko spocie zj***l się kompas i trafił w inną część miasta zamiast do domu A kto to taki? Kto? Gniady wyjdz z nory Co potrzeba?
Gniady Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 A idźcie Wy k**wa wszyscy w c**j. Ja zapierdalam do soboty, poniedziałek wolny. Jebać UK! Wolność moja kochana wolność moja jedyna...
Gość harry19-19 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Kylomc wrzuć to przez jakiś hosting bo tapatalk nie lubi w tej formie co dałeś---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- witam mam pytanko gdzie dokładnie będzie grill , bo muszę sobie wpisać w RNS-ie adres do nawigacji wpisz przy okazji drogę powrotna żebyś nie skonczyl jak jeden z klubowiczy któremu po alko spocie zj***l się kompas i trafił w inną część miasta zamiast do domu haha któremu to tak się zdarzyło , ciekawe jaka była ta inna miejscowość i jak daleko pojechał
banan87 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 A idźcie Wy k**wa wszyscy w c**j. Ja zapierdalam do soboty, poniedziałek wolny. Jebać UK! no trudno, żeby polskie święta były w Anglii, ale wszystko przed Tobą!
goldi Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Kaju zrobimy ci zdjęcie karczku udek kiełbaski kaszanki i wódeczki i wyślemy ci mms
Lolek Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Panie prezes dopisz mnie samego do listy ale ze znakiem"?" moja jutro w robocie więc mam luz, tyle że chcę wymienić oring i uszczelkę chlodniczki oleju i nie wiadomo jak to się skończy Jak myślicie ASO jutro będzie otwarte?
chopin Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Kaju zrobimy ci zdjęcie karczku udek kiełbaski kaszanki i wódeczki i wyślemy ci mms Goldi Cwiara wyciągnie ajfołna i zadzwoni na fejstajmie i będzie relacja na żywo (to pewnie jeszcze bardziej się wku...i ) także tego , hejka tak w ogóle
szczuraz Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 Gdzie jutro będzie można kupić pierścienie centrujace do felg ?
Gniady Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Właśnie przyszli sąsiedzi i z racji tego że jestem na własnym obiekcie -pijemy wótkje
Rekomendowane odpowiedzi