szczuraz Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Bo to aso. Kulczyk musi przecież jakos żyć.
Gniady Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Pigwówka, finlandia ,krupnik no i sąsiada musiałem za rączkę odprowadzić do domu to że ze Szczurkiem byłem na spacerze to pamiętam ale czy piwo piłem to nie pamiętam:grin: Ula mi tylko mówiła że jak wróciłem to z powrotem za stół zamiast do spania ale o dziwo czuję się wyśmienicie:banan:
Lolek Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Haha czuc to się moze czujesz wysmienicie, ale przez telefon nie było tego slychac:grin:
goldi Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 mam dla wszystkich imprezowiczów dziśiejszych u mnie dobre wieści impreza odbędzie sie w kuchni polowej czyli moim garażu jest ciepło będzie prąd wifi światło idę sprzątać wstawiać stoły
chopin Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 mam dla wszystkich imprezowiczów dziśiejszych u mnie dobre wieści impreza odbędzie sie w kuchni polowej czyli moim garażu jest ciepło będzie prąd wifi światło idę sprzątać wstawiać stoły no w centrum pada cały czas
oca69 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 mam dla wszystkich imprezowiczów dziśiejszych u mnie dobre wieści impreza odbędzie sie w kuchni polowej czyli moim garażu jest ciepło będzie prąd wifi światło idę sprzątać wstawiać stoły Ty nie żartuj z tym wifi , bo będą na telefonach siedziec
krystian503394 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Madzia nam puści hita ( Hera Koka Hasz ) :-)
oca69 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Madzia nam puści hita ( Hera Koka Hasz ) :-) :grin:
Duds Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ktoś kiedyś wrzucał linka do skupu katalizatorów we Wrocku. Podrzuci ktoś? Mam kata na spylenie, a nie jestem pewny ile jest warty
Arbam Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 A ja znowu w robocie kierwa! Nawet w majówkę trzeba kisić w robocie... pogoda sie poprawia grill pewnie bedzie udany
szczuraz Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Pakuj się po robocie i wbijaj na kiełbę
Arbam Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Mysle ze do 22 kiełbasy jak i żywych ludzi juz nie bedzie
oca69 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ktoś kiedyś wrzucał linka do skupu katalizatorów we Wrocku. Podrzuci ktoś? Mam kata na spylenie, a nie jestem pewny ile jest warty W dziale dolnośląskim jest
chopin Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ktoś kiedyś wrzucał linka do skupu katalizatorów we Wrocku. Podrzuci ktoś? Mam kata na spylenie, a nie jestem pewny ile jest warty Dudas ul.Sułowska , jedziesz jak na trzebnice
szczuraz Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Mysle ze do 22 kiełbasy jak i żywych ludzi juz nie bedzie Są jeszcze żywi...
Rekomendowane odpowiedzi