banan87 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 witam po długim weekendzie, wszyscy cali zdrowi? ktoś od nas może sprawdzić nr VIN Passata, czy pisać do stanleya lub playa? tym razem dla ojca auta szukam, zastanawialiśmy się nad Exeo, odezwał się Michier od którego kupiłem swoje a4, że ma do sprzedania Passata Sportline 2.0 TDI CR 170km biały 2009 rok 188tys cena 39tys., ktoś zna ten silnik etc? jutro do roboty wrrr:facepalm:
szczuraz Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 Jak kupisz to tato pozna je dokładnie i od dna portfela. No chyba ze masz dostęp do maneli silnikowych. ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- Także tego pedzioł co wjedzioł Kusilem na spocie i się chlopaki alkoholizują. Przed chwila skonczylem skrecac schowek co to ktoś na grillu u Goldika chciał otworzyć a był zamknięty na zamek
szczuraz Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 Koniec długiego weekendu. Musisz przekonać ludzi z wysp żeby obchodzili nasze święta. Paru was tam jest.
Gość cwiara Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 A ja dopiero do domu wracam. Od 12 w kablach Sorki ze tel nie odbieralem ale nie wiedzialem gdzie rece wlozyc
olinek2 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 witam po długim weekendzie, wszyscy cali zdrowi?ktoś od nas może sprawdzić nr VIN Passata, czy pisać do stanleya lub playa? tym razem dla ojca auta szukam, zastanawialiśmy się nad Exeo, odezwał się Michier od którego kupiłem swoje a4, że ma do sprzedania Passata Sportline 2.0 TDI CR 170km biały 2009 rok 188tys cena 39tys., ktoś zna ten silnik etc? jutro do roboty wrrr:facepalm: Silnik dość udany. Na pewno bardziej niż na pompkach. Przy tym przebiegu warto zrobić pompę oleju. Zresztą luknij na dział B8 i się wsio rozjaśni wersja 170 ma potem większy potencjał do modzenia
chopin Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 witam po długim weekendzie, wszyscy cali zdrowi?ktoś od nas może sprawdzić nr VIN Passata, czy pisać do stanleya lub playa? tym razem dla ojca auta szukam, zastanawialiśmy się nad Exeo, odezwał się Michier od którego kupiłem swoje a4, że ma do sprzedania Passata Sportline 2.0 TDI CR 170km biały 2009 rok 188tys cena 39tys., ktoś zna ten silnik etc? jutro do roboty wrrr:facepalm: Jak ma Ci sprzedać drugi raz takiego olejopijca to ja bym się zastanowił dwa razy :decayed:
banan87 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 witam po długim weekendzie, wszyscy cali zdrowi?ktoś od nas może sprawdzić nr VIN Passata, czy pisać do stanleya lub playa? tym razem dla ojca auta szukam, zastanawialiśmy się nad Exeo, odezwał się Michier od którego kupiłem swoje a4, że ma do sprzedania Passata Sportline 2.0 TDI CR 170km biały 2009 rok 188tys cena 39tys., ktoś zna ten silnik etc? jutro do roboty wrrr:facepalm: Jak ma Ci sprzedać drugi raz takiego olejopijca to ja bym się zastanowił dwa razy :decayed: lepiej, żeby pił olej, niż miał go wyksztuszać a tak na poważnie to ja ze swojej a4 jestem zadowolony, chociaż nie jest to "najpiękniejszy avant w klubie":grin::grin::grin::grin::grin:
szczuraz Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 Strasznie utrudniony rozruch miałem z rana po tym weekendzie :/
nitroo Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 siemano nie ma to jak dobry humor banana od rana
Gniady Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Strasznie utrudniony rozruch miałem z rana po tym weekendzie :/ Widziałem jak się kiwales na szelu
goldi Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Bry zaś się obudziłem po 3 rano to juz ten wiek
szczuraz Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 Strasznie utrudniony rozruch miałem z rana po tym weekendzie :/ Widziałem jak się kiwales na szelu Po rozrusznik serca, hot doga wpadlem.
Arbam Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 witam po długim weekendzie, wszyscy cali zdrowi?ktoś od nas może sprawdzić nr VIN Passata, czy pisać do stanleya lub playa? tym razem dla ojca auta szukam, zastanawialiśmy się nad Exeo, odezwał się Michier od którego kupiłem swoje a4, że ma do sprzedania Passata Sportline 2.0 TDI CR 170km biały 2009 rok 188tys cena 39tys., ktoś zna ten silnik etc? jutro do roboty wrrr:facepalm: Jak ma Ci sprzedać drugi raz takiego olejopijca to ja bym się zastanowił dwa razy :decayed: lepiej, żeby pił olej, niż miał go wyksztuszać a tak na poważnie to ja ze swojej a4 jestem zadowolony, chociaż nie jest to "najpiękniejszy avant w klubie":grin::grin::grin::grin::grin: Ha! +1
Rekomendowane odpowiedzi