michu93 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 jakoś miesiąc temu cieszyliśmy się, że osiągnęliśmy 100 stron, juz jest prawie 160 wrocławiacy się rozkręcili
inimix Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 na dobre rozpoczęcie popołudnia..... Worthersee Tour 2010 Teaser
szczuraz Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 szczurek pewnie będzie w piątek pracował, więc zostaje sobota, niech ogarnie tylko rano, dajmy mu na to czas Chyba ze strachu zamelinował się w szopce żeby przeczekać nasz plan :polew: :polew: :polew: milczy dziwnie mam ostatnio strasznie dużo spraw na głowie wstaje o 5:20 a kładę się spać koło 1:00 byle do piątku ... co do soboty to teoretycznie powinienem zostac na noc pod Trzebnicą ale jakby co to telefony chyba naładujecie
qrczak91 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a ja jutro Książ zwiedzać będę :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 bedziesz gdzieś po drodze koło mnie mozesz zajechac po kierunki
Gniady Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 szczurek pewnie będzie w piątek pracował, więc zostaje sobota, niech ogarnie tylko rano, dajmy mu na to czas Chyba ze strachu zamelinował się w szopce żeby przeczekać nasz plan :polew: :polew: :polew: milczy dziwnie mam ostatnio strasznie dużo spraw na głowie wstaje o 5:20 a kładę się spać koło 1:00 byle do piątku ... co do soboty to teoretycznie powinienem zostac na noc pod Trzebnicą ale jakby co to telefony chyba naładujecie Mówiłem że da noge.
hornet Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 concert I. a to dzięki II bym za flaszkę przyjął
kaju Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 concert I. a to dzięki II bym za flaszkę przyjął Jak już, to 3litrową i robimy ją przy zakupie
hornet Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 concert I. a to dzięki II bym za flaszkę przyjął Jak już, to 3litrową i robimy ją przy zakupie nie piardol to contert II można tanio wyrwać
kaju Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 concert I. a to dzięki II bym za flaszkę przyjął Jak już, to 3litrową i robimy ją przy zakupie nie piardol to contert II można tanio wyrwać wiem. zależy za ile się szybę znajdzie
hornet Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 concert I. a to dzięki II bym za flaszkę przyjął Jak już, to 3litrową i robimy ją przy zakupie nie piardol to contert II można tanio wyrwać wiem. zależy za ile się szybę znajdzie :polew: Mamy myślenie innymi kategoriami
szczuraz Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 szczurek pewnie będzie w piątek pracował, więc zostaje sobota, niech ogarnie tylko rano, dajmy mu na to czas Chyba ze strachu zamelinował się w szopce żeby przeczekać nasz plan :polew: :polew: :polew: milczy dziwnie mam ostatnio strasznie dużo spraw na głowie wstaje o 5:20 a kładę się spać koło 1:00 byle do piątku ... co do soboty to teoretycznie powinienem zostac na noc pod Trzebnicą ale jakby co to telefony chyba naładujecie Mówiłem że da noge. właśnie wróciłem z pracy będę dzwonił do jednego czy drugiego to jakies piwko sie wypije ... Mam nadzieję że Gniady będzie jeszcze potrafił się kontaktować z otoczeniem :gwizdanie:
hornet Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 szczurek pewnie będzie w piątek pracował, więc zostaje sobota, niech ogarnie tylko rano, dajmy mu na to czas Chyba ze strachu zamelinował się w szopce żeby przeczekać nasz plan :polew: :polew: :polew: milczy dziwnie mam ostatnio strasznie dużo spraw na głowie wstaje o 5:20 a kładę się spać koło 1:00 byle do piątku ... co do soboty to teoretycznie powinienem zostac na noc pod Trzebnicą ale jakby co to telefony chyba naładujecie Mówiłem że da noge. właśnie wróciłem z pracy będę dzwonił do jednego czy drugiego to jakies piwko sie wypije ... Mam nadzieję że Gniady będzie jeszcze potrafił się kontaktować z otoczeniem :gwizdanie: Ja już dzisiaj jestem umówiony na wódę Wieczorem jestem nieosiągalny
Gniady Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 szczurek pewnie będzie w piątek pracował, więc zostaje sobota, niech ogarnie tylko rano, dajmy mu na to czas Chyba ze strachu zamelinował się w szopce żeby przeczekać nasz plan :polew: :polew: :polew: milczy dziwnie mam ostatnio strasznie dużo spraw na głowie wstaje o 5:20 a kładę się spać koło 1:00 byle do piątku ... co do soboty to teoretycznie powinienem zostac na noc pod Trzebnicą ale jakby co to telefony chyba naładujecie Mówiłem że da noge. właśnie wróciłem z pracy będę dzwonił do jednego czy drugiego to jakies piwko sie wypije ... Mam nadzieję że Gniady będzie jeszcze potrafił się kontaktować z otoczeniem :gwizdanie: Pisałem że chrzciny miałem następny chce w dupe :bicz3:
szczuraz Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 to z Ewą napierdole sie na mieście żeby odreagować , umrę i będę umarty aż do jutra ...
Rekomendowane odpowiedzi