nitroo Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 :bry:oca, fajnie, że wstałeś i dzięki, że wpadłeś taki żarcik przy wtorku
nitroo Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Przyj okazji Ci wytłumaczę głupawa w robocie, co poradzisz... z nudów ludziom podobno odbija
krystian503394 Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Witam Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
goldi Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Jak ktoś sie z moich rejonów wybiera na miasto to lepiej niech sobie odpuści wszystko zakorkowane chyba przez żerniki pojadę do pracy Wrocław sparaliżowany. A będzie jeszcze gorzej. Zamkną m.in. most Milenijny, Pilczycką i Popowicką - Gazetawroclawska.pl
goldi Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Jak to co wyścig kolarski dobrze ze ja wracam po 22 bedzie juz po wszystkim
oca69 Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Jak to co wyścig kolarski dobrze ze ja wracam po 22 bedzie juz po wszystkim Jak zdąrzą posprzątac
szymeniu Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 k**wa, tumany j**ane cały pier**lony poranek w korku. Niech ich wszystkich gigantyczny murzyński ku**s w dupe strzeli
kaju Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 k**wa, tumany j**ane cały pier**lony poranek w korku. Niech ich wszystkich gigantyczny murzyński ku**s w dupe strzeli na fb Ci zaraz podrzuce kilka kwestii, bo termin zaczyna gonić
szczuraz Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Opublikowano 13 Maja 2014 k**wa, tumany j**ane cały pier**lony poranek w korku. Niech ich wszystkich gigantyczny murzyński ku**s w dupe strzeli Bez nerwow. Wybory coraz bliżej. Odplacimy kurwim synom. ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Znowu jakiś kretynski projekt jest żeby AOW platna była
Nelson Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 k**wa, tumany j**ane cały pier**lony poranek w korku. Niech ich wszystkich gigantyczny murzyński ku**s w dupe strzeli Bez nerwow. Wybory coraz bliżej. Odplacimy kurwim synom. ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Znowu jakiś kretynski projekt jest żeby AOW platna była Zlikwidują podatek drogowy w paliwie. Wtedy mogę płacić ;-) Wysłane z monopola 24/7
arre Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 k**wa, tumany j**ane cały pier**lony poranek w korku. Niech ich wszystkich gigantyczny murzyński ku**s w dupe strzeli Bez nerwow. Wybory coraz bliżej. Odplacimy kurwim synom. ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Znowu jakiś kretynski projekt jest żeby AOW platna była Zlikwidują podatek drogowy w paliwie. Wtedy mogę płacić ;-) Wysłane z monopola 24/7 Brylant Ty mi nie mowiles ze jakis dobry plyn hamulcowy w dobrej cenie masZ?
Nelson Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 k**wa, tumany j**ane cały pier**lony poranek w korku. Niech ich wszystkich gigantyczny murzyński ku**s w dupe strzeli Bez nerwow. Wybory coraz bliżej. Odplacimy kurwim synom. ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Znowu jakiś kretynski projekt jest żeby AOW platna była Zlikwidują podatek drogowy w paliwie. Wtedy mogę płacić ;-) Wysłane z monopola 24/7 Brylant Ty mi nie mowiles ze jakis dobry plyn hamulcowy w dobrej cenie masZ? Motul RBF 660, 36 zł za 0,5 Wysłane z monopola 24/7
Lolek Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 no to jestem... najebany:facepalm: wracam, kierunek dom.... qr** najgorsze jest to, że jutro przed 5.00 muszę wstać do roboty
chopin Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 no to jestem... najebany:facepalm: wracam, kierunek dom.... qr** najgorsze jest to, że jutro przed 5.00 muszę wstać do roboty pociesze Cie , nie dasz rady
arre Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 k**wa, tumany j**ane cały pier**lony poranek w korku. Niech ich wszystkich gigantyczny murzyński ku**s w dupe strzeli Bez nerwow. Wybory coraz bliżej. Odplacimy kurwim synom. ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Znowu jakiś kretynski projekt jest żeby AOW platna była Zlikwidują podatek drogowy w paliwie. Wtedy mogę płacić ;-) Wysłane z monopola 24/7 Brylant Ty mi nie mowiles ze jakis dobry plyn hamulcowy w dobrej cenie masZ? Motul RBF 660, 36 zł za 0,5 Wysłane z monopola 24/7 ile Paniczu mi potrzeba na porzadna wymiane? litra? daj jakis adres gdzie to we wro nabyc to siostre pogonie
chopin Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 k**wa, tumany j**ane cały pier**lony poranek w korku. Niech ich wszystkich gigantyczny murzyński ku**s w dupe strzeli Bez nerwow. Wybory coraz bliżej. Odplacimy kurwim synom. ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 16:11 ---------- Znowu jakiś kretynski projekt jest żeby AOW platna była Zlikwidują podatek drogowy w paliwie. Wtedy mogę płacić ;-) Wysłane z monopola 24/7 Brylant Ty mi nie mowiles ze jakis dobry plyn hamulcowy w dobrej cenie masZ? Motul RBF 660, 36 zł za 0,5 Wysłane z monopola 24/7 ile Paniczu mi potrzeba na porzadna wymiane? litra? daj jakis adres gdzie to we wro nabyc to siostre pogonie to nie jest dobry pomysł z tą siostrą
kaju Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 nie do Nelsona litr powinien styknąć na cały układ z płukaniem
Rekomendowane odpowiedzi