WIŚNIA Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 dzieje się! co tydzień! info w pierwszym poście dzięki za info,u nas też niby co niedziele wg.posta spoty a w praktyce inaczej Ja tu pilnuje żeby info bylo zawsze aktualne spoko,weź kierowce na niedziele
Gość cwiara Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 dzieje się! co tydzień! info w pierwszym poście dzięki za info,u nas też niby co niedziele wg.posta spoty a w praktyce inaczej Ja tu pilnuje żeby info bylo zawsze aktualne spoko,weź kierowce na niedziele Mówisz i masz
chopin Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 dzieje się! co tydzień! info w pierwszym poście dzięki za info,u nas też niby co niedziele wg.posta spoty a w praktyce inaczej Ja tu pilnuje żeby info bylo zawsze aktualne spoko,weź kierowce na niedziele Obecny
szczuraz Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 Ja też jak zwykle obecny. Ale w tej sytuacji to chyba mpk zostaje. ---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- Gniady wiem skąd znasz Macka z festiwalu. Mieszkaliscie fejs tu fejs przez spory czas. Wynajmował chatę u Krzyska K. ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- Właśnie skonczylismy czteropak i rozchodzimy się w pokoju
Lolek Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Siemanko:hi: jeszcze 4 godzinki popracowac i weekend czas rozpoczac:grin:
nitroo Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Siemanko:hi: jeszcze 4 godzinki popracowac i weekend czas rozpoczac:grin: Daj znać, jak skończysz robotę, bo sprawę mam sąsiad
Nelson Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 A ja właśnie siedzę na tronie i zaraz do pracy... Wysłane z monopola 24/7
chopin Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 A ja właśnie siedzę na tronie i zaraz do pracy...Wysłane z monopola 24/7 no qfa jeszcze tego nie było żeby się klopem chwalić :facepalm: co to gimbaza z fejsbuczka ? zrób jeszcze zdjęcie i pokaż jaki piękny klocek Ci wyszedł :grin: a tak poza tym to
Gość cwiara Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 A ja właśnie siedzę na tronie i zaraz do pracy...Wysłane z monopola 24/7 no qfa jeszcze tego nie było żeby się klopem chwalić :facepalm: co to gimbaza z fejsbuczka ? zrób jeszcze zdjęcie i pokaż jaki piękny klocek Ci wyszedł :grin: a tak poza tym to Nie bedziesz mi tu porzadku odkutaszal z samego rana na moim rewirze. niech spokojnie robi swoje :polew:
chopin Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 A ja właśnie siedzę na tronie i zaraz do pracy...Wysłane z monopola 24/7 no qfa jeszcze tego nie było żeby się klopem chwalić :facepalm: co to gimbaza z fejsbuczka ? zrób jeszcze zdjęcie i pokaż jaki piękny klocek Ci wyszedł :grin: a tak poza tym to Nie bedziesz mi tu porzadku odkutaszal z samego rana na moim rewirze. niech spokojnie robi swoje :polew: idź jeszcze w piórnik , bo do roboty jeszcze masz czas
chopin Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Bry, pozdrowienia z deszczowej A4 tak nazwałeś swoje audi ? :grin::polew: siemka
kaju Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 A ja właśnie siedzę na tronie i zaraz do pracy...Wysłane z monopola 24/7 no qfa jeszcze tego nie było żeby się klopem chwalić :facepalm: co to gimbaza z fejsbuczka ? zrób jeszcze zdjęcie i pokaż jaki piękny klocek Ci wyszedł :grin: a tak poza tym to a co Ty sie go przypierdalasz? normalna ludzka rzecz miał chłopak problem i zechciał się tym z nami podzielić
olinek2 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Chopin coś za bardzo kozaczy Panie moderatorze ! A tak na serio to do Krakowa jadę
Gość cwiara Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Zobaczymy co da sie z nim zrobic Ja 5 zapitalam na krk na egzaminy
Lolek Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Siemanko:hi: jeszcze 4 godzinki popracowac i weekend czas rozpoczac:grin: Daj znać, jak skończysz robotę, bo sprawę mam sąsiad Jak skoncze będę do Ciebie tarabanil:decayed:
nitroo Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Siemanko:hi: jeszcze 4 godzinki popracowac i weekend czas rozpoczac:grin: Daj znać, jak skończysz robotę, bo sprawę mam sąsiad Jak skoncze będę do Ciebie tarabanil:decayed: Dobra, czekam
goldi Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 co za zajefajna pogoda jutro wale do lubina na giełdę jakby ktoś chciał sie po cos ze mną przejechać to mogę zabrać wyjazd po 6
Rekomendowane odpowiedzi