chopin Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ja 5 to do USA lece Oli gdzie lecisz ? ja pod koniec czerwca własnie też na stany uderzam
Lolek Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 co za zajefajna pogoda jutro wale do lubina na giełdę jakby ktoś chciał sie po cos ze mną przejechać to mogę zabrać wyjazd po 6 Szukasz kompana do wycieczki czy robisz sciepe na Bajure co by taniej bylo:grin:
qrczak91 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Goldi, rzuć no okiem Audi A4 10400.00 PLN. KOMORNIKI/ Środa Ślaska - otoMoto.pl
goldi Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Wiem widzałem to auto nawet miałem jechać zobaczyc ale pomyślałem że jak bym nic nie kupił na giełdzie będę wracał to zobacze jedynie zonie te jasne środki się nie widzi auta sie teraznie sprzedają tak szybko ten czarny z wrocka to już około miesiąca sie buja
nitroo Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Warto montować navi w licznik? Czy lepiej sobie kupić coś taniego na szybę? Jak myślicie?
goldi Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 a co to sie chopinowi stało czy ja żle widzę Nitro kup na szybę tylko nie bierz tom tom bo na nim automapa nie hula
szczuraz Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Opublikowano 16 Maja 2014 Warto montować navi w licznik? To tak jakbyś pukał rumuńską dziwkę. Niby robota zrobiona ale jakościowo lipa
oca69 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Warto montować navi w licznik? To tak jakbyś pukał rumuńską dziwkę. Niby robota zrobiona ale jakościowo lipa
nitroo Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Warto montować navi w licznik? To tak jakbyś pukał rumuńską dziwkę. Niby robota zrobiona ale jakościowo lipa Dzięki za trafne porównanie Nie mam więcej pytań
Lolek Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 właśnie szukam postów a nie mogę znaleźć...bo walczę dalej z tymi stukami, sprawdzał mi mechanik poduszki i mówi że to nie one. A dzisiaj zauważyłem że jak wjeżdżam i zjeżdżam z krawężnika to stuk dochodzi z lewej strony. Jak można sprawdzić magiel czy to nie on stuka czasem?
Nelson Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 właśnie szukam postów a nie mogę znaleźć...bo walczę dalej z tymi stukami, sprawdzał mi mechanik poduszki i mówi że to nie one. A dzisiaj zauważyłem że jak wjeżdżam i zjeżdżam z krawężnika to stuk dochodzi z lewej strony. Jak można sprawdzić magiel czy to nie on stuka czasem? Na kanał i szarpiesz za końcówki... Wysłane z monopola 24/7
Lolek Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 właśnie szukam postów a nie mogę znaleźć...bo walczę dalej z tymi stukami, sprawdzał mi mechanik poduszki i mówi że to nie one. A dzisiaj zauważyłem że jak wjeżdżam i zjeżdżam z krawężnika to stuk dochodzi z lewej strony. Jak można sprawdzić magiel czy to nie on stuka czasem? Na kanał i szarpiesz za końcówki... Wysłane z monopola 24/7 No ale tak się koncowki sprawdza czy magiel?
Rekomendowane odpowiedzi