oca69 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 no tak... witamy w puolszy... w takim razie trzeba będzie znowu uruchomić systemskupowania mandatów
Gniady Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Panowie kiedy Lolek ma kawalerskie miałem zapisane i teraz nie wiem gdzie?
goldi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 :hi:jak kiedy tydzień po ślubie jak raz zdradzi żonę tydzień po ślubie to sie nic takiego nie stanie
banan87 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 witajcie:hi: jak kupować używane opony we Wrocławiu, to gdzie?
nitroo Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Panowie kiedy Lolek ma kawalerskie miałem zapisane i teraz nie wiem gdzie? Nie miał ma ślub teraz w sobotę
szczuraz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2014 Sainta zlapalem na drodze. Ma więcej naklejek i pluszakow
goldi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dobra wiadomośc przebieg autka mojej żony okazał sie prawdziwy ostatni wpis Jest 19 rachunków w ASO, ostatni 26-04-2013 przy 131 tyś km takze zakup uważam za udany
Nelson Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dobra wiadomośc przebieg autka mojej żony okazał sie prawdziwy ostatni wpis Jest 19 rachunków w ASO, ostatni 26-04-2013 przy 131 tyś km takze zakup uważam za udany Ty się za hamulce bierze, a nie tutaj przebiegi sprawdzasz
goldi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 zrobi sie niedługo urlop a swojego przebieg też znam tylko 100 tyś na minusie
banan87 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 widzieliście to? Pościg policji za białym BMW M3 a propos mandatów, pracuję w windykacji i zapewniam Was, że wcześniej czy później ktoś się odezwie:decayed:
Gość cwiara Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 widzieliście to? Pościg policji za białym BMW M3a propos mandatów, pracuję w windykacji i zapewniam Was, że wcześniej czy później ktoś się odezwie:decayed: Banan zbiera info komu nie przyszlo do placenia i swoje dziala Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
banan87 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 widzieliście to? Pościg policji za białym BMW M3a propos mandatów, pracuję w windykacji i zapewniam Was, że wcześniej czy później ktoś się odezwie:decayed: Banan zbiera info komu nie przyszlo do placenia i swoje dziala Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk jakoś trzeba sobie radzić, żeby na nowe mody było:grin: a tak poważnie jestem większym diabłem, bo ja już nie windykuję, od 1,5 roku uczę innych, jak mają to robić
Gość cwiara Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 widzieliście to? Pościg policji za białym BMW M3a propos mandatów, pracuję w windykacji i zapewniam Was, że wcześniej czy później ktoś się odezwie:decayed: Banan zbiera info komu nie przyszlo do placenia i swoje dziala Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk jakoś trzeba sobie radzić, żeby na nowe mody było:grin: a tak poważnie jestem większym diabłem, bo ja już nie windykuję, od 1,5 roku uczę innych, jak mają to robić Lepiej naucz jak unikac placenia Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Nelson Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 widzieliście to? Pościg policji za białym BMW M3a propos mandatów, pracuję w windykacji i zapewniam Was, że wcześniej czy później ktoś się odezwie:decayed: Banan zbiera info komu nie przyszlo do placenia i swoje dziala Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk jakoś trzeba sobie radzić, żeby na nowe mody było:grin: a tak poważnie jestem większym diabłem, bo ja już nie windykuję, od 1,5 roku uczę innych, jak mają to robić Gdzie robisz ? Wysłane z monopola 24/7
banan87 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 hehe, windykacja to już nie jest to co kiedyś, teraz z dłużnikami trzeba się cackać, żeby łaskawie zaczęli płacić, naprawdę, jakość obsługi klientów (bo tak ich nazywamy) mamy na o wiele wyższym poziomie niż jakiekolwiek inne call center, które znam
chopin Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 namysłów niepasteryzowany już się chłodzi jeszcze do tego chipsy i jakieś nachosy i zaczynamy mundial
szczuraz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ja mam dla tych co się znają
Gość cwiara Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ja mam dla tych co się znają To otwieraj. Juz jade Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi