odison Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 paczka została odebrana, wszystko już ogarnięte, wysłana do gościa pod wskazany adres(wszystkie pw do wglądu), gość ma te paczkę 100% i kręci... Zaraz Ci całość ogarne tylko wyjdę z wanny. ??
Duds Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 No to będzie wjazd na chatę ...wyciapane z tapatalka...
oca69 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 No to będzie wjazd na chatę ...wyciapane z tapatalka... +1
Nelson Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wujek jeździ tędy codziennie do pracy. Daj mi dane gościa, pewnie pracuje w Seacie, więc podejdę tam i powiem parę słów na jego temat. Jak wy***rdolą z pracy, to się nauczy rozwiązywać sprawy polubownie ;-) Wysłane z monopola 24/7
odison Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wujek jeździ tędy codziennie do pracy. Daj mi dane gościa, pewnie pracuje w Seacie, więc podejdę tam i powiem parę słów na jego temat. Jak wy***rdolą z pracy, to się nauczy rozwiązywać sprawy polubownie ;-)Wysłane z monopola 24/7 Potrafisz czytać że kaju będzie po to
szczuraz Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nasrał chłop w swoje gniazdo. Czorny wrzuć dane na pw zaraz gościa rozkoduje łącznie z numerami rejestracyjnymi. Jak dymać to my a nie nas. Swierzak wpadł i chyba azymuty mu się pojebaly
roae Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 kurna taki dziad ... znalazła sie paczka
chopin Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 kolega odison jak uważa że wszystko w porządku , niech sie pojawi na spocie w niedziele , zapoznamy sie, porozmawiamy ...
kaju Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Sprzedaje ktos popcorn? Nastawiony, starczy dla wszystkich, bo tu tylu ludzi chyba nigdy nie było ugadany odbiór na piątek, jak będę wracał z UK, nie wiem która to może być godzina, ustalimy to telefonicznie - oczywiście zadzwonię odpowiednio wcześniej. Poczekajmy do piątku na finał tej niezręcznej sytuacji
oca69 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wujek jeździ tędy codziennie do pracy. Daj mi dane gościa, pewnie pracuje w Seacie, więc podejdę tam i powiem parę słów na jego temat. Jak wy***rdolą z pracy, to się nauczy rozwiązywać sprawy polubownie ;-)Wysłane z monopola 24/7 Potrafisz czytać że kaju będzie po to Yyyy panowie pomocy ... chyba się zgubiłem w tej opowieści . Jak paczka będzie do odbioru skoro jej nie dostałeś ?
szczuraz Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 Niezreczna to ta sytuacja dopiero może być. Pamietacie jak jeden farfocel przetrzymywal blokady od rozrzadu ? Gniady wpadł sam i szybko wszystko się znalazło. Jeszcze żona tego typa go przepraszala.
oca69 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Sorry za zamieszanie pewnie przed chwilą doszła
kaju Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wujek jeździ tędy codziennie do pracy. Daj mi dane gościa, pewnie pracuje w Seacie, więc podejdę tam i powiem parę słów na jego temat. Jak wy***rdolą z pracy, to się nauczy rozwiązywać sprawy polubownie ;-)Wysłane z monopola 24/7 Potrafisz czytać że kaju będzie po to Yyyy panowie pomocy ... chyba się zgubiłem w tej opowieści . Jak paczka będzie do odbioru skoro jej nie dostałeś ? Karolek, idź Ty lepiej już spać na tą chwilę jest historia do piątku zawieszona, do mojego przyjazdu
oca69 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wujek jeździ tędy codziennie do pracy. Daj mi dane gościa, pewnie pracuje w Seacie, więc podejdę tam i powiem parę słów na jego temat. Jak wy***rdolą z pracy, to się nauczy rozwiązywać sprawy polubownie ;-)Wysłane z monopola 24/7 Potrafisz czytać że kaju będzie po to Yyyy panowie pomocy ... chyba się zgubiłem w tej opowieści . Jak paczka będzie do odbioru skoro jej nie dostałeś ? Karolek, idź Ty lepiej już spać na tą chwilę jest historia do piątku zawieszona, do mojego przyjazdu 03.30 pobudka ale plus że o 10 w domq
szczuraz Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nie bądź taki. Może kolega sam dzisiaj odwiezie.
kaju Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Misiaczku, o tej godzinie to ja już szarpałem kosze z towarem na Ostrowie, albo drzemke już ucinałem dopiero jak mnie na Astry przerzucili na Wrocław, to 3:20 wyjeżdżałem z firmy a Ty mi tu o pobudce mówisz
Gość cwiara Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Chyba trzeba bedzie na noc zamykać wątek żeby niczego nie za***ali jak będziemy spać
chopin Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Misiaczku, o tej godzinie to ja już szarpałem kosze z towarem na Ostrowie, albo drzemke już ucinałem dopiero jak mnie na Astry przerzucili na Wrocław, to 3:20 wyjeżdżałem z firmy a Ty mi tu o pobudce mówisz Ty się tam koteczku lepiej skup na planowaniu trasy
Rekomendowane odpowiedzi