kaju Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Nic Ci to nie da , sam wożę paczki jako kurier dla poczty - trzeba było spisać z kurierem protokół że coś jest nie tak a teraz może być d*paNelson 4m i 7 kolanek 2,5'' z kwasówki Takie rzeczy tylko w erze :-D Wysłane z monopola 24/7 Ty tu nie cwaniakuj człowieczku tylko na jakąś wótke cza sie zgadac. Juz zapomnialem jak wyglądasz na pewno nie wypiękniał, wiele nie tracisz
Gość cwiara Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Nic Ci to nie da , sam wożę paczki jako kurier dla poczty - trzeba było spisać z kurierem protokół że coś jest nie tak a teraz może być d*paNelson 4m i 7 kolanek 2,5'' z kwasówki Takie rzeczy tylko w erze :-D Wysłane z monopola 24/7 Ty tu nie cwaniakuj człowieczku tylko na jakąś wótke cza sie zgadac. Juz zapomnialem jak wyglądasz na pewno nie wypiękniał, wiele nie tracisz :grin: c**j go wie. Po nim sie można wszystkiego spodziewać
kaju Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 reasumując ja tej pijaczyny bułgarskiej też dawno nie widziałem... Niedziela? Ty cwiartoliński pamiętasz o mojej propozycji? Mięso będę miał dla Ciebie świeże
Gość cwiara Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Sob rano mam klienta później sie zgadamy.
kaju Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Sob rano mam klienta później sie zgadamy. no i klasa
arre Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Sob rano mam klienta później sie zgadamy. no i klasa pijemy cos w sobote? bo nie wiem czy na wro uderzac
Gość cwiara Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 kurde a nie wiem czy do kajaka nie bede jechał
arre Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 kurde a nie wiem czy do kajaka nie bede jechał po wioskach sie tulac bydziesZ? niech kajak smycz odgryzie za te wsady licznikowe jak jak cos to pewnie w soho a pozniej h wie
Gość cwiara Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Widza że Ty sie tyż z łańcucha wyrwoł
arre Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Widza że Ty sie tyż z łańcucha wyrwoł zgubilem lancuch
kaju Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Ja mam kurs do Wro jutro, ale będę wracał, także Ćwiartoliński, tak jak się umawialiśmy to aktualne. Jak chcesz to Cie mogę zgarnąć w sumie jak dyche z chodnika bo w niedziele prawdopodobnie też spot zaliczę
oca69 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Nic Ci to nie da , sam wożę paczki jako kurier dla poczty - trzeba było spisać z kurierem protokół że coś jest nie tak a teraz może być d*paNelson 4m i 7 kolanek 2,5'' z kwasówki Kurier zostawił mi awizo i odebrałem to na poczcie przy okienku rozpakowałem i pokazałem co jest nie halo , przyszedł kierownik i powiedział że będziemy działać ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ---------- Tak wygląda błotnik na pierwszy rzut oka Tak był zapakowany Wygląd kartonu od środka Nie raz została rzucona albo przycisnięta czymś Sedno błotnik po drugim rzucie oka
qrczak91 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ErUmDMb44YI#t=104 :facepalm: Czegoś takiego jeszcze nie widziałem :polew:
oca69 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Byłem na poczcie i mowie do miłej pani ze potrzebuje tego kuriera który mi to przywiózł żeby wystawił mi protokół , a ona do mnie ze musze napisac odrecznie pismo w formie skargi i odszkodowanie i podać kwote jaka chce odzyskac ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- Chyba wyprostuje sam ten błotnik założe i nastepnym razem jak bede cos zamawiał to z opcja otwarcia paczki przed zapłatą , bo inaczej chyba nie da rady
Rekomendowane odpowiedzi