szczuraz Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Czyli jednak mnie posluchales jak do niego pojedziesz to posadzi cię na fotel i będziesz robił odsluch. Potem zada pytanie ktore najlepsze a 50 minut pozniej wyjdziesz od niego z pustym portfelem. Ja jak tam wpadam to zatykam uszy i kupuje tylko to co mam napisane na kartce bo jak się rozpedzisz to po tobie. nadane z nory szczura Pany potrzebuje jakiś prosty w obsludze program do poskladania filmu. Movie maker z oczywistych względów odpada nadane z nory szczura
goldi Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 bry kurde pierwszy raz w swojej karierze spotkałem sie żeby a4 b5 z 97 rok miał założony DPF
szczuraz Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Chyba strumienice i nakładke na rure nadane z nory szczura
Gość cwiara Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 bry kurde pierwszy raz w swojej karierze spotkałem sie żeby a4 b5 z 97 rok miał założony DPF W etce są nawet jako elementy doposażenia. Niemiec żeby dostać zieloną naklejke musi wywalic 2tys euro na montaż dpf inaczej nie wjedzie do niektórych miast. A dwa to nie pitolcie bez sensu tylko szykować wątroby. bo za kilka godzin ruszamy
cinkers Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 szczuraz ki uj, że mogę cytować wszystkich posty tylko nie Twoje? Dzięki za info, dzwoniłem do Pana i niestety samym serwisem się nie zajmuje. Trzeba coś kupić i wtedy montaż tego jak najbardziej. Podał mi natomiast kontakt do Pana z okolicy, który jest podobno ok. Podjadę dzisiaj i zobaczymy czy faktycznie.
Gość cwiara Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 szczuraz ki uj, że mogę cytować wszystkich posty tylko nie Twoje? Dzięki za info, dzwoniłem do Pana i niestety samym serwisem się nie zajmuje. Trzeba coś kupić i wtedy montaż tego jak najbardziej. Podał mi natomiast kontakt do Pana z okolicy, który jest podobno ok. Podjadę dzisiaj i zobaczymy czy faktycznie. musisz ignorować jego podpis. prawa strona znaczkiem x. Ma jakiś kijowaty
szczuraz Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie rozpowiadaj. Miałem być nietykalny nadane z nory szczura Chcesz bana? Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez cwiara
szczuraz Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Menda aspołeczna... nadane z nory szczura
Gość cwiara Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Goldi zmienia nick na "obróc mieso" Ja jego miesiwo obracal a on ni paczal ni zerkal
Gość cwiara Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Allah akbar Zamykam i otwieram takie testy
WIŚNIA Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 jak tak pacze na to zdjęcie to mi sie ręce trzęsą
Lolek Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Siema imprezowicze jak tam pogoda we miescie bo u mnie od 3 dni nakurwia zabami już mam dosc!!!
szczuraz Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wstalem przed chwila i u mnie w domu wieje. Jak jest na dworze nie mam pojecia. Co robimy ze spotem? Bo na ten moment kiepsko widze wsiadanie do auta nadane z nory szczura
Rekomendowane odpowiedzi