Gość cwiara Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 jak bym cpał to bym zamykal ten bajzel
WIŚNIA Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 jak bym cpał to bym zamykal ten bajzel Milcz chamanie! Wracał z hela i nie wpadł na flakona, fsyd! Patykiem pisane Jeszcze cię odwiedzę może w poniedziałek więc wybaczam. Patykiem pisane
WIŚNIA Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Będę, tylko nic przed proszę, Patykiem pisane
szczuraz Opublikowano 12 Września 2014 Autor Opublikowano 12 Września 2014 DobranoC nadane z nory szczura
WIŚNIA Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 DobranoC nadane z nory szczura Plotka głosi że masz zaslepki sprysków te zatapiane w zdeś? Patykiem pisane
szczuraz Opublikowano 13 Września 2014 Autor Opublikowano 13 Września 2014 DobranoC nadane z nory szczura Plotka głosi że masz zaslepki sprysków te zatapiane w zdeś? Patykiem pisane Kol mi.nadane z nory szczura
WIŚNIA Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 DobranoC nadane z nory szczura Plotka głosi że masz zaslepki sprysków te zatapiane w zdeś? Patykiem pisane Kol mi.nadane z nory szczura Muszę sprawdzić której nie mam Patykiem pisane
Nelson Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Kozunia jak coś mam zdrowy słupek AFN ;-)
szczuraz Opublikowano 13 Września 2014 Autor Opublikowano 13 Września 2014 DobranoC nadane z nory szczura Plotka głosi że masz zaslepki sprysków te zatapiane w zdeś? Patykiem pisane Kol mi.nadane z nory szczura Muszę sprawdzić której nie mam Patykiem pisane Kol mi mowie... nadane z nory szczura
emay Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 W poniedziałek dopiero. Nelson kiedy mogę do Ciebie podjechać zobaczyć czy kostki pasują ? Wtedy od razu bym go zabrał.
Wr0clawianin Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 siemka, podpowie ktoś w jaki sposób można wyłączyć za pomocą vag-com obrysy kierunków oraz tylne kierunki ustawić tak żeby przy włączeniu nie migała cala lampa tylko kierunek lub powie jak tego szukać
Nelson Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 W poniedziałek będę o 15 na Wejherowskiej
Gość cwiara Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Juz nie pamietam gdzie to sie ustawiało czy w kodowaniu czy w adaptacjach. Najpierw sprawdź kodowanie: Kodowanie MCE w nadwoziu B7?xxxx: Nadwozie0 – Sedan1 – Avant2 - Cabriox?xxx: Czujnik światła i deszczu0 – brak1 – zainstalowanyxx?xx: Moduł haka0 – brak1 – zainstalowanyxxx?x: Reflektory0 – Halogenowe bez DLR1 – Halogenowe z DLR2 – Bi-ksenon z DLR3 – Bi-ksenon bez DLR4 – Bi-ksenon z DLR (oświetlenie tablicy rejestracyjnej i tylne światła automatyczne)xxxx?: Kraj1 – Reszta Świata / kraje skandynawskie / Dania / Chorwacja / kraje bałtyckie (Bi-ksenon)2 – Kraje skandynawskie / Dania / Chorwacja / kraje bałtyckie (bez Bi-ksenonu)3 – USA/Kanada (Bi-ksenon)4 – Kanada (bez Bi-ksenonu)5 – Specjalne pojazdy W tej chwili masz zakodowane USA musisz zmienic na reszte świata.
Rekomendowane odpowiedzi