kaju Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Kaju, zdejmowałeś może w 2.5 górną miskę olejową? konieczny jest demontaż przodu? to nie wina uszczelki gdzieś sp***dala mi płyn przy dłuższej jeździe ale nie wyłapie tego bo olejem za***any dół. żadna szmata w okolicy nie chce się podjąć ogarnięcia silnika bo się boją o stary. ryj to mało powiedziane. pompa out, rozrząd out, sanki w dół, silnik do góry i dopiero jest tam dojście do jednej śruby. dzień roboty, żeby j**aną uszczelkę za ~20zł (ASO) wymienić... drugi dzień składania, ustawienie rozrządu, kąt wtrysku, et cetera. Jest z tym zabawa, tyle powiem i musi to robić ktoś ogarnięty, nie dziwie się, że nikt Ci się nie chce tego podjąć, bo sam przez to przechodziłem.
goldi Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Kaju to ja nie wiem za co ty kochasz te 2.5 tdi
kaju Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Kaju to ja nie wiem za co ty kochasz te 2.5 tdi to stan umysłu, styl życia długo by o tym rozmawiać, ale akurat to, co mu jebło jest jednym z najgorszych rzeczy do zrobienia przy tym silniku, bo inaczej tego nie obejdziesz
szczuraz Opublikowano 21 Września 2014 Autor Opublikowano 21 Września 2014 Nie licząc wałkow i vp 44 nadane z nory szczura
kaju Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Nie licząc wałkow i vp 44 nadane z nory szczura nie no, to akurat nie jest tak tragiczne, pompe wyciągnąć to c**j wielki, w porównaniu do wyjęcia tej uszczelki...
kozunia13 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Nie licząc wałkow i vp 44 nadane z nory szczura nie no, to akurat nie jest tak tragiczne, pompe wyciągnąć to c**j wielki, w porównaniu do wyjęcia tej uszczelki...
szczuraz Opublikowano 21 Września 2014 Autor Opublikowano 21 Września 2014 Wyjąć a zapłacic za naprawę to dwie różne rzeczy nadane z nory szczura
kaju Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Wyjąć a zapłacic za naprawę to dwie różne rzeczy nadane z nory szczura o to to, ja przy tym ręce ujebałem powyżej łokci, nie licząc kurw, c**ji i litrów wódy ile na to poszło
kozunia13 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Wyjąć a zapłacic za naprawę to dwie różne rzeczy nadane z nory szczura o to to, ja przy tym ręce ujebałem powyżej łokci, nie licząc kurw, c**ji i litrów wódy ile na to poszło poprzednia fure ogarniałem sam, teraz mam za dużo roboty do tego kampania się zaczęła na buraka cukrowego i muszę być codziennie na magazynie. Póki co dolewam raz na 2 tygodnie płyn, olej raz na 1.5 mies wiec smiało można powiedzieć, że jestem i tak w lepszej sytuacji niż hondziarze pod koniec roku będę myślał czy leczyć 2.5 czy wlozyc avf. bo narazie brak czasu na co kolwiek Szczuraz masz jeszcze te zaslepy do lifta? jak nie pogoniłeś tej kiery to mogę powinąć ja też to obejszyje sobie i splaszcze dołem:) będe leciał w środku tygodnia pod wieczór na wrocław to zajechał bym Edytowane 21 Września 2014 przez kozunia13
emay Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Chłopaki jednak biorę polifty. Żona powiedziała, że ten kierunkowskaz wystaje tak jakby auto było składane z 3 przystanków. Dajcie znać jakby ktoś miał lampy poliftowe do B5 nie muszą być z bixem, a nawet lepiej żeby nie były A takie to podejdą P&P ? http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/1514182115170-VAL87497-O8885-reflektor-swiatel-prawy.htmlhttp://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/1514182115150-VAL87496-O8885-reflektor-swiatel-lewy.html
kozunia13 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Chłopaki jednak biorę polifty. Żona powiedziała, że ten kierunkowskaz wystaje tak jakby auto było składane z 3 przystanków. Dajcie znać jakby ktoś miał lampy poliftowe do B5 nie muszą być z bixem, a nawet lepiej żeby nie były A takie to podejdą P&P ? http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/1514182115170-VAL87497-O8885-reflektor-swiatel-prawy.html http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/1514182115150-VAL87496-O8885-reflektor-swiatel-lewy.html chyba bez rezania blotnika sie nie obejdzie w przedlifcie Edytowane 21 Września 2014 przez kozunia13
emay Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 rezanie to wiem, ale czy cos trzeba dodatkowo dokupować w stylu robić jakieś nowe wiązki? Czy przetwronica i regulacja podejdzie z tych moich do tych nowych ? Te nowe to golas totalny. Zreszta wszystkie tak są sprzedawane.
kaju Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 rezanie to wiem, ale czy cos trzeba dodatkowo dokupować w stylu robić jakieś nowe wiązki? Czy przetwronica i regulacja podejdzie z tych moich do tych nowych ? Te nowe to golas totalny. Zreszta wszystkie tak są sprzedawane. potrzebujesz kostki lamp, ale ja się tym rzucam, to się odezwij. Przetwornice Ci nie wejdą w lampy, a za cenę jednej lampy z linku masz komplet xenonów z lifta w za***istym stanie.
goldi Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Jak podetniesz błotnik to i takie jak ja mam firmy tyc podejda i nie wiem jakie masz wtyczki ale pewnie trzeba bedzie zmienic te co podałeś link ta sa oryginalne co szły do poliftowych Jak nie chcesz przerabiać wtyczek sa specjalnie przejściówki tylko podpinasz i hula
emay Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 rezanie to wiem, ale czy cos trzeba dodatkowo dokupować w stylu robić jakieś nowe wiązki? Czy przetwronica i regulacja podejdzie z tych moich do tych nowych ? Te nowe to golas totalny. Zreszta wszystkie tak są sprzedawane. potrzebujesz kostki lamp, ale ja się tym rzucam, to się odezwij. Przetwornice Ci nie wejdą w lampy, a za cenę jednej lampy z linku masz komplet xenonów z lifta w za***istym stanie. Dawaj więc namiary na te w za***istym stanie biorę od ręki.
kaju Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Poszło PW, zaraz Ci jeszcze podzwonie po dziuplach.
WIŚNIA Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Poszło PW, zaraz Ci jeszcze podzwonie po dziuplach.Świeże ze Szwecji przywiezione. :vPatykiem pisane
kaju Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Poszło PW, zaraz Ci jeszcze podzwonie po dziuplach.Świeże ze Szwecji przywiezione. :vPatykiem pisane im mniej wiesz, tym krócej siedzisz
WIŚNIA Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Poszło PW, zaraz Ci jeszcze podzwonie po dziuplach.Świeże ze Szwecji przywiezione. :vPatykiem pisane im mniej wiesz, tym krócej siedzisz :vPatykiem pisane
szczuraz Opublikowano 21 Września 2014 Autor Opublikowano 21 Września 2014 Wyjąć a zapłacic za naprawę to dwie różne rzeczy nadane z nory szczura o to to, ja przy tym ręce ujebałem powyżej łokci, nie licząc kurw, c**ji i litrów wódy ile na to poszło poprzednia fure ogarniałem sam, teraz mam za dużo roboty do tego kampania się zaczęła na buraka cukrowego i muszę być codziennie na magazynie. Póki co dolewam raz na 2 tygodnie płyn, olej raz na 1.5 mies wiec smiało można powiedzieć, że jestem i tak w lepszej sytuacji niż hondziarze pod koniec roku będę myślał czy leczyć 2.5 czy wlozyc avf. bo narazie brak czasu na co kolwiek Szczuraz masz jeszcze te zaslepy do lifta? jak nie pogoniłeś tej kiery to mogę powinąć ja też to obejszyje sobie i splaszcze dołem:) będe leciał w środku tygodnia pod wieczór na wrocław to zajechał bym Zaslepki mam kiera jest. Skóra na kierze jest igła to szkoda ją ruszac. nadane z nory szczura
Rekomendowane odpowiedzi