Nelson Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Chopin próbowałem się wczoraj skontaktować z Tobą ale ni uja... abonent nieosiągalny Powiedz mi co z Tobą i Twoim towarem wysokoprocentowym? Powiedzcie mi Pany co się może dziać że turbo przestaje bić? Wczoraj wracałem z roboty i biło tylko 0.2b, dojechałem do domu i po kolejnym odpaleniu bije normalnie wszystko spoko Grucha się przycina albo wpada w tryb awaryjny.
szczuraz Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Grucha, WG, albo DV nadane z nory szczura
kiciafirerek Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 A może ktoś już testował takie wynalazki zamiast czujników ? http://allegro.pl/zestaw-do-parkowania-jedyny-na-allegro-sprawdz-go-i4767618885.html http://allegro.pl/zestaw-parkowania-kamera-cofania-lcd-w-lusterku-fv-i4767871177.html ?
musti Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Aloha Będę robił w następnym tygodniu trochę koszulek ktoś coś ? Szczegóły na PW
szczuraz Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Co masz ciekawego? Tapniete z HGW 2 Edytowane 15 Listopada 2014 przez szczuraz
musti Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Co masz ciekawego? Tapniete z HGW 2 co chcesz to sie ogarie
Duds Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Słyszał ktoś jakieś opinie o perfect car na Świeradowskiej? Przypaliłem sobie dzisiaj lakier próbując usunąć rysę i chcę ogarnąć lakierowanie smart, czyli punktowe
chopin Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Słyszał ktoś jakieś opinie o perfect car na Świeradowskiej? Przypaliłem sobie dzisiaj lakier próbując usunąć rysę i chcę ogarnąć lakierowanie smart, czyli punktowe Dudi byłem u nich , nie polecam - szef jakiś buc , żadne to smart repair , proponuje Ci malowanie całego elementu za normalną rynkową cene. Ja stwierdziłem że kupuje nowe elementy poprostu do malowania żeby nie szpachlować bo te wszystkie smarty to pic na wode. Chciałem bażanta zrobić to wszyscy ze smart zaproponowali że usuną ale oczywiście później trza polakierować całość.
Duds Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Nie ma opcji, że pomaluję całe drzwi, to już wolę żeby zostało jak jest. Uszkodzenie jest w samym rogu drzwi i nie jest duże, bo to tylko przypalony lakier, może tyle ogarną. Tak czy siak, podjadę w poniedziałek.
nitroo Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Daj znać, jak tam poszło. Sam myślałem, żeby tam podjechać, bo podobno wypełniają ubytki w tapicerkach.
Duds Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 no z tego co widziałem na stronie to robią takie rzeczy. Jutro rano podjadę, zobaczymy Na kolokwium nie idę, bo wolę auto zrobić xD
chopin Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 no z tego co widziałem na stronie to robią takie rzeczy. Jutro rano podjadę, zobaczymy Na kolokwium nie idę, bo wolę auto zrobić xD nie ładnie nie ładnie
szczuraz Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 Ahoj havranki [emoji6] Tapniete z HGW 2
szczuraz Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 Przypominam ci o dzisiejszym spocie. Gówno mnie interesuje jak dojedziesz.
Rekomendowane odpowiedzi