hornet Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Qrczak dzieki za obsłużenie kolegi co mu zrobił
qrczak91 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Nie pytaj, Karolu Nie ma sprawy tylko tzn wykasuj Jemu błędy jak wstawi nową
andy_sky Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 witam po dłuższej nieobecności potrzebny mi ktoś do wylewek, tynków i sufitu podwieszanego, mało płacę
kaju Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 witam po dłuższej nieobecności potrzebny mi ktoś do wylewek, tynków i sufitu podwieszanego, mało płacę To chińczyków weź, zapierdalają jak mrówki, a jak takiego zatrudnisz na 3/4 etatu (czyt. 18h/dobe) to będzie Cie po rękach całował.
andy_sky Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 witam po dłuższej nieobecności potrzebny mi ktoś do wylewek, tynków i sufitu podwieszanego, mało płacę To chińczyków weź, zapierdalają jak mrówki, a jak takiego zatrudnisz na 3/4 etatu (czyt. 18h/dobe) to będzie Cie po rękach całował. już przy autostradach się popisali [br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 20:50_________________________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=abgJ-Gk63nQ&NR=1 Polecam taką wydajność w robocie. :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 No, i po godzinie dolar wskoczy. no nie żartuj po 8h
hornet Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 :hi: To co my teraz będziemy pili ??? http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,9909397,Bedzie_nocny_zakaz_sprzedazy_alkoholu_w_centrum_miasta.html
szczuraz Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Opublikowano 8 Lipca 2011 hornet ty powinieneś być przyzwyczajony do nocnych dalekich wypraw po alko . Twoje osiedle jest jednym z nielicznych na którym po godz 22 zamykaja wszystkie monopole .
Gniady Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 To z czego się taki sklep utrzyma z kubusia którego kupi jakaś małolata wracając ze szkoły przecież taki sklep tylko czeka na wieczór.
szczuraz Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Opublikowano 8 Lipca 2011 nie wiem ale jakiś czas temu tubylec z Horneta ulicy ( stare bloki ) prowadził mnie na shella na chociebuskiej . Po 22 nic nie da rady wypić jak się nie ma zaopatrzenia .
hornet Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 U mnie po 22 można na waleta paradować i nikt Cię nie zobaczy :polew: Pany rozglądam się za lakiernikiem samochodowym.... jest plan na mojego paździocha... na chwilę obecną jest poczyniona analiza rentowności projektu... decyzje zapadną niebawem........... TDI POWER
qrczak91 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 jak chcesz mam bardzo dobrego lakiernika, tyle, że w Środzie Śląskiej. robimy u niego wszystkie auta od wielu lat i zawsze wszystkim polecamy daj znać, to podam namiary
hornet Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 jak chcesz mam bardzo dobrego lakiernika, tyle, że w Środzie Śląskiej. robimy u niego wszystkie auta od wielu lat i zawsze wszystkim polecamy daj znać, to podam namiary Daleko trochę.... chyba zafunduję nowy lakier paździochowi :gwizdanie:
qrczak91 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Wiem, że daleko, ale naprawdę warto. Bardzo porządnie i tanio. Pamiętasz mojego szwagra, który kiedyś do nas BMW 7 zajechał na moment? Właśnie wróciła cała od malowania... Ładnie się prezentuje moje audi też malował, ojca auto, matki... sporo tego
hornet Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Wiem, że daleko, ale naprawdę warto. Bardzo porządnie i tanio. Pamiętasz mojego szwagra, który kiedyś do nas BMW 7 zajechał na moment? Właśnie wróciła cała od malowania... Ładnie się prezentuje moje audi też malował, ojca auto, matki... sporo tego Dowiedz się ile będzie chciał za pomazanie całego mojego paździocha.... mam już ustaloną cenę za te pierdy które mam... będzie likwidacja listew dolnych i drzwiowych czyli drzwi będą gładkie jak d*pa.
wojtas-audi Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja też mam super lakiernika w Kamieńcu Wrocławskim, gościu robi naprawdę super robotę i nie drogo Napisz co chcesz a moge podjechac zapytac, lub dac Ci telefon, u mnie malowal w a6 dokladki i zderzaki, w a4 b6 dokladki zderzaki, blotnik, w ojca vw t5 klape, drzwi boczne, dobor lakieru idealny, robota profi
hornet Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja chce całą budę pomalować Jak pisałem wcześniej będą wygładzane drzwi ... zapytaj go ile weźmie za całe A3.. lakier mam (próbnik) więc problemu z doborem nie będzie.
Gniady Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Nie gadać o autach - może jutro jakieś piwo jebniemy-tak k**wa dalej być nie może do jasnej cholery -pisać listy nie listy i w wuja nie walić-w niedziele i tak każdy troli w wyrze do jedenastej-nara
Rekomendowane odpowiedzi