carnivore1 Opublikowano 30 Lipca 2008 Opublikowano 30 Lipca 2008 a byli ludzie byli 2 x 100 C4 1 x A6 C4 1 x A4 B6 1 x A4 B5 było jeszcze jakies OOOO ale nie wiem kto to był i co to za model byl gdyz zajełam sie diagnostyka A4 kolezanki bo ma taki sam problem jak ja miałam widze, ze juz ktos poprawil kolezanke, ta druga B6 to bylem chyba ja, jesli chodzi Ci o ta srebrna... pozdr.
dlugi Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Nie wiem czy moge to napisać w tym dziale, ale stwierdziłem ze tutaj nie będzie problemu ze znalezieniem osób z Wrocławia Mianowicie, od wczoraj świeci mi się kontrolka Airbaga. Podlaczenie do VAG'a i diagnostyka w Audi Centrum Wrocław to 250 zł. Czy mógłbym ktoś z was drodzy koledzy i koleżanki pomóc mi w rozwiązaniu tego problemu? Drugi problem to wymiana żarówki prawego światła postojowego, ale z tym to już chyba sobie poradze
aramis Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Pomoże ktoś w temacie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_pilnie_poszukiwany_klubowicz_z_okolic_wroclawia-t39970.0.html;msg450431#msg450431
Cuber Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Panowie, zanjomy sie napalił mógłby ktoś to oblookac co to jest ?? http://www.allegro.pl/item405110818_audi_a4_rs4_line.html
Uneek Eth Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam. Panowie a planujecie jakiś spocik pomiędzy 14 a 17 sierpnia? Będę wówczas we Wrocku i mam parę pytań odnośnie furmanki? P.S. Niedzielny spot o 18.00 jak dla mnie jest trochę za późno (w tych godzinach zazwyczaj robię zakupy na Bielanach i potem po A4 do domu)
NIUNIAA4 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Nie wiem czy moge to napisać w tym dziale, ale stwierdziłem ze tutaj nie będzie problemu ze znalezieniem osób z Wrocławia Mianowicie, od wczoraj świeci mi się kontrolka Airbaga. Podlaczenie do VAG'a i diagnostyka w Audi Centrum Wrocław to 250 zł. Czy mógłbym ktoś z was drodzy koledzy i koleżanki pomóc mi w rozwiązaniu tego problemu? Drugi problem to wymiana żarówki prawego światła postojowego, ale z tym to już chyba sobie poradze drogi kolego jestes z Wro a ani razu Cie nie bylo na spocie odbywaja sie one co niedziela pod mostem MM od godz 18 kolo hali Orbita jesli sie zjawisz to mozliwe ze bedziesz mial pomoc od reki wystarczy przyjechac i zapoznac sie z ludzmi
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Nie wiem czy moge to napisać w tym dziale, ale stwierdziłem ze tutaj nie będzie problemu ze znalezieniem osób z Wrocławia Mianowicie, od wczoraj świeci mi się kontrolka Airbaga. Podlaczenie do VAG'a i diagnostyka w Audi Centrum Wrocław to 250 zł. Czy mógłbym ktoś z was drodzy koledzy i koleżanki pomóc mi w rozwiązaniu tego problemu? Drugi problem to wymiana żarówki prawego światła postojowego, ale z tym to już chyba sobie poradze Jeśli jeszcze jest problem to zapraszam do firmy BoTronic na ulicy Kochanowskiego 24b. Aktualnie tam pracuję. Odczytanie błędu i skasowanie to koszt około 50 zł. W razie pytań wal na gg albo pw
dlugi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 drogi kolego jestes z Wro a ani razu Cie nie bylo na spocie odbywaja sie one co niedziela pod mostem MM od godz 18 kolo hali Orbita jesli sie zjawisz to mozliwe ze bedziesz mial pomoc od reki wystarczy przyjechac i zapoznac sie z ludzmi Tak się składa że jestem dopiero od niecałych 2 tygodni na forum W zeszłą niedzielę nie mogłem się pojawić, ale postaram się przyjechać jutro
hornet Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Siemano Romano ......... Jak tam dzisiaj będzie jakiś spocik czy nie dacie rady ??> Jestem obecnie we Wrocku. Dajcie znać na.
hornet Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ja jadę (pierwszy raz) Ile osób będzie.... ja mogę podjechać służbówką. Mam blisko tylko przeskoczyć przez ostatni grosz i jestem. Deklarować się bo w innym wypadku zabieram się za piwko bo o 3 rano lecę w trasę.
dlugi Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ja przejechalem kolo tego parkingu kolo 21:30, zobaczylem tylko jedno audi cabrio (jakis starszy model) i nikogo wiecej z a4 :/ no to pojechalem sobie dalej
NIUNIAA4 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ja przejechalem kolo tego parkingu kolo 21:30, zobaczylem tylko jedno audi cabrio (jakis starszy model) i nikogo wiecej z a4 :/ no to pojechalem sobie dalej czy ja nie wyraznie napisalam ze spot jest o 18??????? o 21:30 wszyscy juz siedza na wyzerce gdzies w knajpie albo przenosza sie w inne miejsce, a kolega z cabrio zielonego mocno obnizonego jest ok, mogles zagadac to by powiedzial gdzie ludziki pojechaly
ThE_ViRuS Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgadza sie, część osob zgłodniała w tym i ja no i wiadomo gdzie pojechalismy
dlugi Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ehh w takim razie postaram sie w przyszlym tygodniu podjechac szybciej A jezeli mozna wiedziec to gdzie smigacie na jedzonko?
NIUNIAA4 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ehh w takim razie postaram sie w przyszlym tygodniu podjechac szybciej A jezeli mozna wiedziec to gdzie smigacie na jedzonko? jezdzimy do SAMOSA na gyrosa- boczna Grabiszynskiej albo do DOBREJ PIZZY na bulwarze Ikara czasami McDonalds na Legnickiej ale 2 pierwsze pozycje sa najbardziej pewne kiedys byla jeszcze pizzeria na Borowskiej ZAPRASZAMY!!!!!!
miklosz696 Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Witajcie.Czy w tą niedziele jest spot? BO przyjechałbym chetnie poznać trochę ludź z Wrocławia
ThE_ViRuS Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Ja bede , planuje sie pokazac bo nie bylem od 3 tyg a tyleczek a aucie zmieniłem
stefanbas Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 kiedy jakis spocik we wrocku??ja na bank moge byc 28 wrzesnia pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi