lisek120 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Na oce ja tez moge wpasc bez problemu tylko ze przed 17
Gość cwiara Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Oleśnica, prosze --> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/309882-spoty-olesnica/
lisek120 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Ale tak czy siak Cwiara do Ciebie będę musial w końcu też zajechac;d Bo już się zbieram hoho...
Gość cwiara Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Ale tak czy siak Cwiara do Ciebie będę musial w końcu też zajechac;d Bo już się zbieram hoho... Spoko. Dzis może będę w O-cy, ale komp leży u Karola w aucie rozładowany wiec chyba nie podziałamy :/
lisek120 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Napisałem mu esa żeby podładował jak ma opcje
goldi Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Wśród nocnej ciszy, głos sie rozchodziTo audi quattro bokami chodziczem prędzej się wybierajcie, dobre gumy zakladajcieupalać pora Przyszli znaleźli BMW w rowieNie miało trakcji - każdy to powieTylko quattro doda bieguNa asfalcie i na śnieguw każdą pogodę Przybieżeli na ulice kibicepooglądać jak śmigają audicezima ulice mroziquattro w poślizgu chodzizapnij pas, wciskaj gaz. Siądź wygodnie, obie ręce na kieręnie ma strachu, możesz liczyć na szperęmasz przecież fajną furę,wjedziesz na każdą góręquattro masz – wygrywasz Fordy, Ople niechaj stoją w garażuA ty śmigaj swoim Audi w wirażuNieważne jaka budaquattro uczyni cudano to ryp! - śniegiem syp! Juz wiem co będę śpiewał na święta
maq Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Spoko goldi. Mi się podobają też te kolędy.... Gdyby nie to ze śnieg widziałem w tym roku tylko u rodziców pod świeradowem bo we Wrocku całe dwa dni leżał
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 Drugie zmiany są spoko. Można pospać i pogrzebać coś wieczorem przy piwerku [emoji6] Tapniete z HGW 2
oca69 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 siemka i zaś zj**.... druga zmiana Też mam drugie zmiany i nie lubię ich
Rekomendowane odpowiedzi