emay Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Niedziela jest git. A w sobotę mogę iść na piwo do grande jakby ktoś listę robił.
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mordy jest problem... Dopierdalam do pieca to przy ok 3k rpm zaczyna szarpać i strzelać jakby w dolot cofało. Gajger wtedy skacze kilka razy 0.8-1.2b i po chwili ustępuje. O co kaman? Vag milczy, błedów brak. Silnik jaki, każdy wie
Gość cwiara Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Widzialem Cie z Ocą na swiatlach przy milenijnym
kaju Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Buntuje się, że chcesz sprzedać... Gazownie masz?
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Widzialem Cie z Ocą na swiatlach przy milenijnym Ja Was również, Magda za fajerą... wyczuwam alkospot Na milenijnym testy się odbywały Buntuje się, że chcesz sprzedać... Gazownie masz?Chyba muszę na predkości to ogarnąć, w środę klient Żeby był porządek kieruję do odpowiedniego tematu Bo później "..." jest problem że bałagan http://a4-klub.pl/index.php?/topic/315187-dlubniete-18t-szarpie-strzela-gajger-wariuje/
szczuraz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Arek rypnij dynamiczne bo wygląda to na zaolejony czujnik położenia wału albo letnie przesilenie [emoji6] Tapniete z HGW 2 Ja napisałem - grande pizza w tęczyZa moment będę w domu to podwieszę info. Na którą się ustawiamy ?Tapniete z HGW 2
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Arek rypnij dynamiczne bo wygląda to na zaolejony czujnik położenia wału Nie ogarniam logów Ja z tych co wolą pracować młotkiem aaaa czujnik faktycznie może być zaolejony, kilka dni temu mi przetopiło gumowy trójnik który idzie do klawiatury a czujnik pod nim to mogło skapnąć. Bezproblemowo mogę go szarpać i myć ekstrakcyjną?
szczuraz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Tak. Przemyj połączenie z konektorem i zobacz czy dalej takie cyrki robi Tapniete z HGW 2
Spartan_Wroc. Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Tak. Przemyj połączenie z konektorem i zobacz czy dalej takie cyrki robi Tapniete z HGW 2 będziem działać
musti Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Panowie i Panie z racji iż jadę do Was w odwiedziny niebawem potrzebował bym nocleg. Ktoś coś ?
Frankk Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Kto się wczoraj w długołęce w maku opychał późnym popołudniem tak jak i ja? :-D Zajechala piękna srebrna B6 w kombi na wieloramoennych grafitowych felgach i klubowych ramkach :-) Przepiękna jest ;-) Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Frankk
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Szczurku czujnik okazał się suchy jak pieprz... ale znalazłem winnych...
kaju Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Kto się wczoraj w długołęce w maku opychał późnym popołudniem tak jak i ja? :-D Zajechala piękna srebrna B6 w kombi na wieloramoennych grafitowych felgach i klubowych ramkach :-) Przepiękna jest ;-)na DOL? Adifek ale on ma bardziej grafitiwà jak srebrną
adifek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 LY7J Obiecał że za Happy Meala umyje..... Jak już go zabrałem to nie było mu do śmiechu
szczuraz Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Szczurku czujnik okazał się suchy jak pieprz... ale znalazłem winnych... Patrz pan... taka niespodzianka. Ktoś tu za dużo na silownie chodzi i zamiast wypinac wtyczki to nadrywa kable [emoji6] Tapniete z HGW 2
emay Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Co z tą pizza w sobotę bo mi świąteczne żarcie już zbrzydlo.
p4ndp Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Daj znać, jak sprawdzisz VAGiem, które to silniczki 2 Faults Found: 00710 - Defroster Flap Positioning Motor (V107) 41-10 - Blocked or No Voltage - Intermittent 00601 - Potentiometer On Positioning Motor for Central Flap (G112) 30-10 - Open or Short to B+ - Intermittent Myślałem, że więcej będzie
nitroo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ten pierwszy silniczek to pikuś wymienić. Drugi jest gdzieś w konsoli środkowej.
p4ndp Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ten pierwszy silniczek to pikuś wymienić. Drugi jest gdzieś w konsoli środkowej. Wg schematu zaraz obok generalnie wole te rozebrać i nasmarować oraz "kontaktem" potraktować Jeśli znalazłbyś czas to by było ekstra
Rekomendowane odpowiedzi