bidzio1 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Maciek jest opcja. Wlecisz do mnie w przyszły piątek z rana i jedziemy z koksem. Pomożesz mi to się uwiniemy w jeden dzień.
dżejki Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Cześć! Ktoś będzie w niedziele pod milenijnym? Chciałbym się pochwalić nowym nabytkiem Wysłano z mojego Note 4 przy użyciu taptalk'a
arre Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Maciek jest opcja. Wlecisz do mnie w przyszły piątek z rana i jedziemy z koksem. Pomożesz mi to się uwiniemy w jeden dzień. Bidzio i jak z ta pojedynka? cos wiadomo? moja teoretycznie jest cala ale wyskoczyla soczewka z mocowania rozwalila zarnik i ja troche pocharatalo na brzegach
bidzio1 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Pisz pw wyślę Ci ta jedna a ja sobie później wymienię.
szczuraz Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 Maciek jest opcja. Wlecisz do mnie w przyszły piątek z rana i jedziemy z koksem. Pomożesz mi to się uwiniemy w jeden dzień.Czwartek wchodzi w grę? W piątek mam służbowy wyjazd... Tapniete z HGW 2
bidzio1 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 No ewentualnie ale na 100 % dam znać w tygodniu.
arre Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 transporu z wrocka do jeleniej potrzebuje dzisiaj jutro najdalej w poniedzialek maske trzeba przewiezc
dżejki Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Nowe buty Wysłano z mojego Note 4 przy użyciu taptalk'a
Nelson Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Ładne buty. Bidzio ja wezmę jeden komplet. Bry! Panowie szukam kogoś z Wrocka lub okolic kto zamontowałby mi FMICA do B6 AVF oczywiście odpłatnie w granicach rozsądku będę wdzięczny za ew info, czy jakieś namiary pozdo. Potrzebujesz na już, czy możesz poczekać do miesiąca czasu? Ja będę wchodził w montowanie fmicy itp.
arre Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Ładne buty. Bidzio ja wezmę jeden komplet. Bry! Panowie szukam kogoś z Wrocka lub okolic kto zamontowałby mi FMICA do B6 AVF oczywiście odpłatnie w granicach rozsądku będę wdzięczny za ew info, czy jakieś namiary pozdo. Potrzebujesz na już, czy możesz poczekać do miesiąca czasu? Ja będę wchodził w montowanie fmicy itp. siema ryju spawasz w koncu? bo bedzie robota u mnie napewno
szczuraz Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Opublikowano 31 Maja 2015 Ktoś dzisiaj będzie czy odpalać browar? Tapniete z HGW 2
dżejki Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Ja będę BTW. Ktoś jedzie krajową 35tka, abym się podpial na tylek? Wysłano z mojego Note 4 przy użyciu taptalk'a Edytowane 31 Maja 2015 przez dżejki
pela235 Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Ja też się w końcu zjawie tylko dokończe swapa [emoji14]
dżejki Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Nelson, na spocie mówiłeś coś o Twoim koledze który handluje gwintem TA technics, podasz mi do niego numer? Wysłano z mojego Note 4 przy użyciu taptalk'a
Nelson Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ładne buty. Bidzio ja wezmę jeden komplet. Bry! Panowie szukam kogoś z Wrocka lub okolic kto zamontowałby mi FMICA do B6 AVF oczywiście odpłatnie w granicach rozsądku będę wdzięczny za ew info, czy jakieś namiary pozdo. Potrzebujesz na już, czy możesz poczekać do miesiąca czasu? Ja będę wchodził w montowanie fmicy itp. siema ryju spawasz w koncu? bo bedzie robota u mnie napewno Będzie spawane mordo
arre Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 No się wie ryju. Dp i tipa będziemy rzezbic w lipcu/sierpniu tylko najpierw ogarnij coś na co wjechać będę mógł
szczuraz Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Na wagę wjedziesz spokojnie a do kontenera deski można podłożyć [emoji2] Tapniete z HGW 2
bidzio1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Tylko na stali przyjedz bo Alu na złom droższe możesz sprzedać osobno.
Rekomendowane odpowiedzi