pksmlody Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Wrócił do domu, spoko spocik. Będę wpadał częściej - i troche na dłużej jak żona pozwoli Edytowane 18 Października 2015 przez pksmlody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Łukasz, wrzuć zdjęcie, ale zamarz rejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) No i biznesy załatwione! Dzięki e9matic P.s.Zapomniałem powiedzieć że wziąłem laptopa i mam kabelek jakby ktoś coś potrzebował zerknąć to na spoty mogę brać Edytowane 18 Października 2015 przez Gac3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Polecam się na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 szymek tu wszyscy mają sprzęt do diagnostyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 gitara ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Zdjęcia wrzucaj W wątek galeria spotow wrocławskich. [emoji6] Szkoda że nie poczekaliscie jeszcze z 20 minut. Po 18 zjechali się chłopaki z audi klub polska. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Kurdę szkoda, ja miałem tylko godzinę... Ok no w sumie racja każdy ma kabelek hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboyA4 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witajcie kiedy organizujecie następny spot wpadł bym do was z kolegą daleko nie mam w mojej okolicy nic się nie dzieje albo o tym nie wiem:) Zresztą w temacie spoty Legnica i okolice piszą jakieś bzdury zupełnie nie na temat żenada:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Łukasz, fotka Szymek, film średni ale pokazuje najważniejsze : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Łukasz, fotka Szymek, film średni ale pokazuje najważniejsze : Dzięki właśnie od 20min oglądam o regeneracji i piaskowaniu Będzie ogień Edytowane 18 Października 2015 przez Gac3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Witajcie kiedy organizujecie następny spot wpadł bym do was z kolegą daleko nie mam w mojej okolicy nic się nie dzieje albo o tym nie wiem:) Zresztą w temacie spoty Legnica i okolice piszą jakieś bzdury zupełnie nie na temat żenada:(Info jest zawsze w pierwszym poście. W niedziele Koło 15 idzie potwierdzenie kto będzie i czy jest sens jechać. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Możnaby zmienić w przyszłym tygodniu godzinę, bo już cimno i nie ma jak podziwiać tych pięknych furek (a w przyszły weekend czy czasem nie zmieniamy godziny na czas zimowy?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Godziny zbytnio na razie nie zmienimy bo po nas przyjezdza AKP czyli audi klub polska rozmawiałem z nimi żeby też się przestawili na godzinę 17 w kupie razniej z resztą szczurek tu rządzi i on decyduje a po za tym zawsze śledzćie temat bo czasami nie ma nikogo kwestia jak komu pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jest demokracja. Ja tu niczym nie rządzę [emoji6] BTW pod mostem są lampy także zawsze jest jasno [emoji2] reszta jak Jarek napisał. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 BTW pod mostem są lampy także zawsze jest jasno reszta jak Jarek napisał. A mówią, że najciemniej pod latarnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 gitara ;-) Te a czyje to b6 z wgniotka na masce i Pseudo usa lampami z przodu i pewnie z tyłu tez? I niech mi ktoś jeszcze powie ze to 2.5 i multitroniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 gitara ;-) Te a czyje to b6 z wgniotka na masce i Pseudo usa lampami z przodu i pewnie z tyłu tez? I niech mi ktoś jeszcze powie ze to 2.5 i multitroniku... To Ty nie wiesz? jest nowy fan 2,5 w multi na Wro jerden zakupil b7 a drugi b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 No tak właśnie coś mi się obiło o uszy ze zmiany właścicieli nastąpiły. Niech im służą jak najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 No tak właśnie coś mi się obiło o uszy ze zmiany właścicieli nastąpiły. Niech im służą jak najlepiej. Tez tak mysle ja bym nie zamienil 1.9 w Q na 2,5 fwd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi