WIŚNIA Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Cześć pan ładny Zaczynam się ciebie bać ! [emoji23] WIŚNIA NADAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk co tam u CIebie ryju?no trzeba się zjechać, bo to już tematy nie na teflon...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk co tam u CIebie ryju?no trzeba się zjechać, bo to już tematy nie na teflon...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk hmm ja nie moge dalej... drzwi w kotlinie zawsze otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Piatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Kogo polecicie we wro na wymianę szyby? Właśnie kamyczek mi zrobił ałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk co tam u CIebie ryju?no trzeba się zjechać, bo to już tematy nie na teflon...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk hmm ja nie moge dalej... drzwi w kotlinie zawsze otwarte in tacz przjacieluWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Kogo polecicie we wro na wymianę szyby? Właśnie kamyczek mi zrobił ałke Rok temu wymieniałem w nordglasie i byłem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Może nie trzeba będzie. Ubezpieczenie prawdopodobnie pokryje mi tu w to w ciągu 48h Szyba juz naprawiona. Nawet śladu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Szybki jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Szybki jesteś.on się w tańcu nie pjerydoli...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Szybki jesteś.on się w tańcu nie pjerydoli...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak jest. Ogólnie miałem mieć termin na następny tydz ale gościu pyta czy teraz mam chwile czasu. To wypiłem kawkę a oni robili swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Dzisiejszy spot godzina 17:00 parking przy stadionie miejskim. Mapka: https://www.google.pl/maps/@51.1440044,16.9494333,341m/data=!3m1!1e3?hl=pl zapraszam tez tutaj -> https://www.facebook.com/spotymilenijny/ Edytowane 13 Marca 2016 przez szczuraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam. Panowie, potrzebuję przewieźć auto z Niemiec na lawecie do Wrocławia i do jakiegos ogarnietego mechanika by sprawdził co jest nie halo. Macie jakieś namiary na sprawdzony transport na teraz oraz mechanika? Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jak z koncernu VAG, to warsztat VAGSerwis na Tarnogajskiej/Klimasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jakie auto i jaka część Niemiec? Sławek u którego malowałeś audi ma teraz kierowcę z lawetą. Możesz zadzwonić, przypomnieć się i zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Auto to ford Mondeo 2.0 Tdci 2001. Brat jechał pół roku temu do Niemiec i zaczęło swirowac. Zostawił je tam, Munster jakieś 800 km od Wrocławia. Ponoć odpala ale jak już się nagrzeje to gaśnie. Ktoś tam stwierdził że czujnik położenia wału... Ale tak naprawiaja że do tej pory tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Zadzwoń do Sławka. Zobacz jaką cenę zrobi. http://autoperfectwroclaw.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ok. Dzięki piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 pany czy we Wrocławiu mam jakiś sklep z częściami tuningowymi ? potrzebuje zakupić takie kolanko : http://fmic.pl/kolanka-90-/503-kolanko-90-51mm.html tylko nie mówcie o wda na borowskiej i s-auto bo to jakaś porażka albo gdzie mógłbym takie kolanko silikonowe dostać we Wrocku na miejscu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Nie w S-auto tylko obok s-auto tam gdzie mają części do ciężarówek. Wszystkie silikony do srebrnej u nich brałem. Może nie były kolorowe jak z FMIC.pl ale za to były dobrze zbrojone i za połowę ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi