Korbi Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Panowie czy u nas we Wro ktoś odkoduje mi z Vinu Kod lakieru bo niestety brak wlepek nic na nich nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Widziałeś co Ci odpisałem na poprzedniej stronie ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/5304-spoty-wroclawskie-niedziela-1700-most-milenijny/page-1546#entry4833532 Edytowane 11 Maja 2016 przez szczuraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbi Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 A no nie widziałem sorki to trzeba do lakiernika jechać żeby kolor dobrali eh dzieki za pomoc. Pany ostatnie pytanie czy We Wrocku jest firma która robi całę wydechy przeletowe z kwasówki ? min na 2.5cala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Jest taka firma. Dzwoń tu: Patryk: 530-33-33-38 Dobrą mieszalnię lakierów masz tu: Nowi Plast Balonowa 2 71 349 72 14 Dobierają komputerowo Edytowane 11 Maja 2016 przez szczuraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbi Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Dzięki bardzo i pozdrawiam i mam nadziej że pod Milę iedługo zagoszczę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Maciek znasz kogos kto dobrze stroi LPG najlepiej po korektach z szerokopasmówka? Cwiara nie bawi sie juz w takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinkers Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Może Paweł z v-gaz na Swojczyckiej? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 mam nadziej że pod Milę iedługo zagoszczę Jeżeli masz FB zapraszam do śledzenia strony. Tam zawsze jest aktualne info w razie imprez masowych i innych nieprzewidzianych sytuacji. Maciek znasz kogos kto dobrze stroi LPG najlepiej po korektach z szerokopasmówka Wrzucę Ci jutro info. Muszę potwierdzić czy gość jest dalej godny polecenia. W międzyczasie dostałem jakieś krzywe info i nie wiem czy to jednorazowy fuckup czy już po specjaliście. Nie mam zamiaru pchać Cię na minę. Wiesz o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbi Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Ja już tam u was byłem ale tak na spokojnie i Daily Car'em A teraz typowym sleeperem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Goldi a Ty miałeś różowy nick co się stało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Była niepotrzebna spina i Jarek zrezygnował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Szostak Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Ja chyba też skorzystam przy okazji z usług Patryka, bo szukam dobrego tlumikarza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Emil u niego robił wydech do swojej s4. Może nie za tanio ale za to jako tako. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabanos78 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Lpg stroję w Jeszkowicach, AZ auto gaz czy jakoś tak, we Wrocławiu byłem chyba w 12 miejscach i nikt se nie radził, robili tylko kalibrację na postoju i twierdzili, że będzie git i oczywiście nie było, w końcu ktoś kilka lat temu polecił mi ten warsztacik w Jeszkowicach i tylko tam jeżdżę, jest kawałek drogi i to powolnej bo ciasno i duży ruch ale warto, nawet w tą środę byłem bo zmieniałem reduktor i wtryski, godzina roboty zapłaciłem 100 zł i jest pełna moc i spalanie ok, polecam! nr do gościa 600121292 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1953s Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Koledzy gdzie we Wrocławiu można znaleźć jakiś godne polecenia miejsce gdzie mogę sprawdzić swój układ oświetlenia. Mam bixeon i zależy mi na sprawdzeniu staniu przetwornic jak i samych żarników. Druga kwestia to sklep gdzie można bezpiecznie zakupić dobrej jakości palniki bez obawy o podrzucenie jakiejś podróby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 gdzie można bezpiecznie zakupić dobrej jakości palniki bez obawy o podrzucenie jakiejś podróby. Auto market rogowska 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1953s Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 No tak u nic wszystko dostanę A nie masz kogoś godnego polecenia kto mógłby zerknąć na cały układ. Mam taki problem, że przez jakiś czas 15-20 min gaśnie mi na chwilę prawy kseon po czym się zapala i tak kilka razy. Sporadycznie dzieje się to z lewym. Po ok 20 min jest juz ok. Nie zaobserwowałem tego gaśnięcia. Właśnie nie wiem czy warto zacząć od samych palników czy od razu zabrać się za szukanie nowych przetwornic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 miałem to u siebie wymieniłem żarniki i spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Szostak Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 A w temacie wymiany żarników - ktoś wie czy można to zrobić za mniej 250zł robocizny? Chodzi o to całe zdejmowanie zderzaka itd.. Swoją drogą - kiedyś się wymieniało żarówkę za 10zl.. Teraz trzeba się umawiać na demontaż połowy auta.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi