niestandardowy Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Chlopy... potrzebna pomoc. Mam do kupienia kola do micry we Wroclawiu Krzyki. Odebral by mi ktos z Was te kola i wyslal kurierem do mnie? Sianko przeleje na konto. Gosc preferuje tylko odbior osobisty. Stawiam flaszke
emay Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Chlopy... potrzebna pomoc. Mam do kupienia kola do micry we Wroclawiu Krzyki. Odebral by mi ktos z Was te kola i wyslal kurierem do mnie? Sianko przeleje na konto. Gosc preferuje tylko odbior osobisty. Stawiam flaszke Hornet Ci to ogarnie wal do niego PW. Siedzi na L4 nudzi się chłopczyna
pksmlody Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Kto dziś się wybiera na zlot? Żona chora to mam czas pobajerzyć troszkę
Ben3k Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 A ja wszystkie niedziele pracujące w tym miesiącu...
L1953s Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Panowie chciałbym zapytać o kwestię obrotów silnika u mnie akurat jest 1.8 T. Jak odpalam na zimnym silniku to mam 1100 obrotów a po jakiś 30 sekundach może lekko dłużej spadają one poniżej 1000. To jest normalne?
Gość Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Panowie chciałbym zapytać o kwestię obrotów silnika u mnie akurat jest 1.8 T. Jak odpalam na zimnym silniku to mam 1100 obrotów a po jakiś 30 sekundach może lekko dłużej spadają one poniżej 1000. To jest normalne? To ssanie przecież
szczuraz Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 Tak. To się nazywa ssanie
L1953s Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Dzięki. Tak myślałem choć wolałem się upewnić
Ben3k Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Ktoś na spocie mi mówił o warsztacie w okolicach Św. Katarzyny który chipuje bez hamowni. Gdzie to dokładnie?
szczuraz Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 Pewnie o Mirasie ex ecuproject tyle że on ma już hamownie z tego co wiem.
Ben3k Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Mi osobiście nie przeszkadza hamownia ale nie wiem co na to moj multi
szczuraz Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 Hamujesz w trybie manual
Ben3k Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Już wszystko wiem, Jarek dał namiary
kaju Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Hamujesz w trybie manual a Twój od kiedy będzie 200 kuca znosił? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
michu93 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Coś będzie w tą niedzielę? Może bym się pojawił
szczuraz Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 Hamujesz w trybie manual a Twój od kiedy będzie 200 kuca znosił? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak skończy krwawić Co do spotu w niedzielę to ja odpadam. Mam urodziny młodego.
TOM3K Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Co do spotu w niedzielę to ja odpadam Jak dobrze pójdzie to w następną też Maciek o kim Ty mówiłeś ze lampami się zajmuje ? Drugie pytanie. Wymieniałem ostatnio opony i mi gościu wszystkie felgi porysował jak zdejmował odważniki bo robił to nożem. Potrzebuje kogoś kto zajmuje się regeneracją z rachunkiem . Albo samym rachunkiem
chopin Opublikowano 10 Października 2016 Opublikowano 10 Października 2016 Siemanko , gdzie we Wrocku polecacie prostowanie felg ?
szczuraz Opublikowano 10 Października 2016 Autor Opublikowano 10 Października 2016 Maciek o kim Ty mówiłeś ze lampami się zajmuje ? Bidzio, gwerty, fafnasty Potrzebuje kogoś kto zajmuje się regeneracją z rachunkiem . Albo samym rachunkiem http://polerowanie-felg.pl/kontakt.html gdzie we Wrocku polecacie prostowanie felg ? http://www.zumi.pl/2168519,AFC-Grabowski_Auto-Felgi-Centrum_Pawel_Grabowski,Wroclaw,firma.html
Rekomendowane odpowiedzi