Toskańczyk Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ostatnio ze 2 razy oddawałem tam auto do naprawy i wymiany podzespołów i ogólnie tanio nie jest, co prawda termostatu nie wymieniałem a tylko sam płyn chłodzący ale nie pamiętam ile to kosztowało chyba 100 zł ale musiałbym na fakturę zerknąć a mam w aucie ale dla przykładu cena regeneracji turbiny 1100 brutto + 300 montaż demontaż
szczuraz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2017 A piecowo ktoś we Wrocławiu przyciemnia szyby ? Mam przyciemnione folią, ale jakoś średnio to wygląda jak dla mnie Przednich bocznych nie rób. Ja na jesień i zimę musiałem wymieniać szyby na jasne bo piecuchy dawały taki refleks do wewnątrz że w deszczu nic nie widziałem. Potem zmieniałem na folię i było już git. Jesteście w stanie polecić jakiś zakład blacharsko lakierniczy we Wrocławiu lub najlbiższych okolicach? Wolałbym nie jechać zupełnie w ciemno http://www.autoperfectwroclaw.pl/
goldi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 dlatego ja w okresie letnim ogarniam co niektórym autka a 300 zł za wymianę turbo to spora cena dlatego zastanawiam się dlaczego tak ciągle nitro chwalisz ten vag serwis skoro kasuja jak za zboże
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) goldi ja ogolnie zastanawiam sie dlaczego za odkrecenie i przykrecenie kilku srubek od turbo placi sie 300zl... okej zapiekaja sie ale jak i kazde sruby w nasto letnim aucie wiec? Edytowane 2 Stycznia 2017 przez uszol
szczuraz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2017 zapiekaja sie ale jak i kazde sruby w nasto letnim aucie wiec? Więc wrzuciłem auto brata do Goldiego żeby to on się z tym pierd...
nitroo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) VAGSerwis bierze mniej za wymianę klocków na FV niż niektórzy za to samo na partyzancie pod domem gwoli ścisłości. Polecam, bo są dobrzy i nigdy mnie nie zawiedli. Jak kogoś nie stać, nie chce gwarancji, niech idzie gdzieś indziej. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez nitroo
szczuraz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2017 Od rana na kazdym kanale komunikacji jazda z mechanikami
goldi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nitro jak ja ci powiedziałem za wymianę klocków 40 zł od strony za tył to vag serwis bierze mniej proszę cię nie osłabiaj mnie ale nie chcę się kłócić bo to nie o to chodzi
TOM3K Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 A piecowo ktoś we Wrocławiu przyciemnia szyby ? Mam przyciemnione folią, ale jakoś średnio to wygląda jak dla mnie Przednich bocznych nie rób. Ja na jesień i zimę musiałem wymieniać szyby na jasne bo piecuchy dawały taki refleks do wewnątrz że w deszczu nic nie widziałem. Potem zmieniałem na folię i było już git. Jesteście w stanie polecić jakiś zakład blacharsko lakierniczy we Wrocławiu lub najlbiższych okolicach? Wolałbym nie jechać zupełnie w ciemno http://www.autoperfectwroclaw.pl/ Szczurek ja chcę tylko tył, przodu nigdy w życiu.
bidzio1 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tomek w krotoszynie mam gościa co ładnie okleja z 7 szyb w passacie coś koło 350zl zapłaciłem
TOM3K Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Mam oklejone i średnio jak dla mnie w b7 miałem ori ciemne i całkiem inaczej to wyglądało dlatego chcę zrobić na nowo, piecowo
szczuraz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2017 Żebyś tylko potem nie płakał że ciężko domyć od wewnątrz i że tłuste plamy wychodzą.
chopin Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 tak żeby trochę rozładować negatywną atmosferę, DUŻO UŚMIECHU I RADOŚCI W NOWYM ROKU i żeby wasze dzieci nie chorowały
szczuraz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2017 czemu mają wychodzić tłuste plamy? Od tych ton plaka który przelewa się przez twoje wnętrze :grin:
Pawisco Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Które ASO grupy VW jest we Wrocławiu najbardziej polecane? Potrzebuje kilka rzeczy do Audi - zestaw uszczelnień do EGRa, płyn do wspomagania, podejrzewam że w każdym to mają, w którym najtaniej?
Toskańczyk Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ja bym polecił http://allegro.pl/showitem/description/legacy/5910535190?iframe=iframe_src&snapshot=#
szczuraz Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Które ASO grupy VW jest we Wrocławiu najbardziej polecane? Potrzebuje kilka rzeczy do Audi - zestaw uszczelnień do EGRa, płyn do wspomagania, podejrzewam że w każdym to mają, w którym najtaniej? Zwykle w skodzie wychodziło najtaniej ale ostatnio bez vinu nie chcieli mi zamówić. Nie wiem czy to była jednorazowa akcja czy po prostu audi ich przycisnęło bo u nich ta część była droższa o 40 pln.
Rekomendowane odpowiedzi