Toskańczyk Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Niech jedzie oglądać ale koniecznie z czujnikiem bo z tego co czytałem to zawsze robione auta były, jako ciekawostka gość sprowadza chyba same s-liny, z tego co widziałem to jedne mu wiszą dłużej inne krócej ale zawsze się sprzedają, jakiś czas temu miał taką czerwoną to mu chyba kilka miechów stała
michu93 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) jakiś badziew czy dobre ? Kumpel napalony na nią jest kilka stron wstecz była rozkmina o typie, w sumie nie polecali, ale auta w miarę na bieżąco schodzą. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez michu93
Toskańczyk Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Sam miałem jechać do niego oglądać ale jednak odpuściłem i pojechałem do Rzeszowa:)
TOM3K Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 hmm, w takim razie będę mu szukał auta u siebie ale z jego wymaganiami i kwotą to tylko w PL kupi
kaju Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 hmm, w takim razie będę mu szukał auta u siebie ale z jego wymaganiami i kwotą to tylko w PL kupi odezwij się jutro, pogadamy o tej kwestii, może bym coś dla niego miał
Toskańczyk Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jak ma blisko to niech jedzie oglądać, może się kazać, że tylko maska malowana albo błotniki
RobsonSNC Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dokladnie,byl omawiany i to konkretnie z ta czerwona sztuka (strona 3140/3141 tego watku)+dodalem link do strony na forum,gdzie byl osobno poruszany temat sprzedawcy RS-Mobile. I jak pisze Marek (Toskanczyk),uderzaj do Goldiego,byl u goscia ogladac ze dwie Audi,to cos wiecej Ci o nim powie. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
TOM3K Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jak ma blisko to niech jedzie oglądać, może się kazać, że tylko maska malowana albo błotniki Tyle ze on chce 100 % bezwypadkowy i nie malowany. Jak pojedzie i zrobi interes jak że swoją a3 to ciekawie nie będzie hmm, w takim razie będę mu szukał auta u siebie ale z jego wymaganiami i kwotą to tylko w PL kupi odezwij się jutro, pogadamy o tej kwestii, może bym coś dla niego miał B7 Twoje?
ppatryk Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 2 minuty temu, chopin napisał: pierwszy na nowym forum Gratulacje
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2017 8 godzin temu, chopin napisał: pierwszy na nowym forum :P:P:P Jestem z Ciebie dumny.
emay Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Podoba mi sie nowy wyglad i nowe funkcje.
RobsonSNC Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 ...ja juz tez jestem wsrod swoich![emoji3] Aktualizacja forum na Tapatalka chwile trwala,ale juz wszystko wrocilo do normy,wiec witam![emoji4]
ppatryk Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Właśnie stałem się dumnym posiadaczem kratek poliftowych. Jeśli ktoś potrzebowałby pomocy z ich montażem we Wrocławiu to odsyłam do mojego tematu, bądź piszcie na PW. Edytowane 13 Stycznia 2017 przez ppatryk
Toskańczyk Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Mi się średnio podoba nowa zmiana, wszystko jest mało czytelne i przejrzyste, aż się nie chce nic szukać ale to może przez zamułkę, zobaczymy jak już się wszystko ustabilizuje
ppatryk Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 A we Wrocławiu audice zapadły w sen zimowy
TOM3K Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 może jakiegoś spota by się ogarnęło na weekend ?
szczuraz Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2017 17 godzin temu, TOM3K napisał: może jakiegoś spota by się ogarnęło na weekend ? Ja jestem za bo ostatni alko-spot to była wigilia. Kajakowi trzeba torbe nakręcić żeby w końcu się pokazał.
Rekomendowane odpowiedzi