dziknumerouno Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 Cześć. Dziś pierwszy raz pojawię się na spociku z moją "czwórką",mam nadzieję ,że będzie ciekawie,pozdrawiam i do zobaczenia wieczorem:)
dziknumerouno Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Czesc!!! Muszę Wam powiedzieć, że się nie zawiodłem,było bardzo fajnie,zapewne będę się częściej pojawiał na spocikach,zgrana ekipa.POzdro dla wszystkich.
christ-off Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 tylko wez w nawias to ze 3/4 ludzi bylo z AKP i oni sa zgrani a nie my ;] z A4.pl byly jakies 4 os na jakies 15
dziknumerouno Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Pewnie powinienem ,aczkolwiek nie jestem jeszcze w stanie powiedzieć kto jest z A4.pl a kto z AKP,nie ważne,było ciekawie, pewnie letnie spoty bywają jeszcze lepsze. Alex ,powiedz ,jak tam muzyczka??
jarko Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY
christ-off Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 pytanie jak co tydzien kto sie deklaruje na niedzielny spocik pod MM?
stefanbas Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 hej! może ktoś wrzucić jakieś fotki ze spotów??o ile robiliście...? jak będziecie coś robić w grudniu to dajcie znać chętnie się pokaże jako nowicjusz i przegonie moją a4 po wrocławskich bezdrożach(szkoda że tek dziurawych) pozdrawiam
ksiadz99 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Panowie poszukuje pilnie kogos z vagiem kto zna sie na rzeczy i zrobi logi.. powod oczywisty - brak mocy w moim AFNie. juz od jakiegos czasu zauwazylem ze slabszy sie zrobil, w piatek przegonilem go na autostradzie i bylo w miare ok ale dzisiaj wyraznie odczulem spadek mocy. moge liczyc na pomoc?
Gość toms001 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ...a który punkt regulaminu łamie oferując forumowiczowi pomoc w diagnostyce jego problemu? Czytasz posty, czy kasujesz odruchowo?
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ...a który punkt regulaminu łamie oferując forumowiczowi pomoc w diagnostyce jego problemu? Czytasz posty, czy kasujesz odruchowo? ten punkt regulaminu który zabrania korzystania z 2 kont [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 13:07_________________________________________________a swoją drogą to nie rozumiem po co ty się tutaj udzielasz...swoje żale przecież już w księdze skarg wylałeś...
Gość toms001 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 No to rewelacyjne wnioski, bo 2 kont nie mam i jak się ma kasowanie propozycji pomocy do posiadania 2 kont? Jakie żale? Przecież wszystko wyczyściłeś, zanim Hugo zdążył przeczytac o twoich poczynaniach. Udzielam się, bo jest demokracja i chę pmóc koledze, na naszych spotach coraz więcej ludzi mówi, że są z a4klubu. Gdyby spotami wrocławskimi zajmowała się osoba `z rejonu`, to by nie zadawała takich pytań. Dobrze, że robie zrzuty ekranowe, bo zawsze potem można pokazac podstawy kasowania przez ciebie postów. Nic nie jest pokasowane tylko jest w archiwum. Pan nie będziesz mącił znowu w tym miejscu. Swoje już zrobiłeś na tym forum. Pozdrawiamy. Uciszenie i prawdopodobny BAN za naruszenie punktu 23 i 26 regulaminu forum / Poziek
cichy83 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Hej, Mam pytanko, czy w ta niedziele mozna sie kogos spodziewac na parkingu pod mostem? Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem A4 i chcialbym sie kilku rzeczy dowiedziec (bylo by super gdyby byl ktos z VAG-iem i ocenil wszystkie parametry czy moge spac spokojnie czy jednak nie). Pozdrawiam i mam nadzieje, ze do zobaczenia.
ksiadz99 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no skoro miłościwy kolega mod pokasował posty od klubowicza który chciał mi pomoc i dodatkowo go zbanował, ja chyba pokażę się w niedziele, również z nadzieją zdiagnozowania vagiem
poziek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 miłościwy kolega mod bez sarkazmu proszę posty od klubowicza poprawka ten osobnik nie był klubowiczem i łamał regulamin forum Na bank pomogą ci w niedziele na spocie pod wskazanym adresem
hornet Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dawno mnie tu nie bylo Sporo widzę że się działo....... jednym słowem spokój a nowego kolegę witamy.
bero Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 cześć koledzy chętnie pojawiłbym się na spocie jak to wygląda to są jakieś wspólne z akp?? czy to osobno?
Rekomendowane odpowiedzi