Gniady Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 nie kłóćcie się bo jacyś nowi nas czytają
szczuraz Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Karol czuje się zagrożony że w niedługim czasie jakieś inny turbognojak go może objechać stąd napinki i postawa agresywna
Gniady Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Karol czuje się zagrożony że w niedługim czasie jakieś inny turbognojak go może objechać stąd napinki i postawa agresywna :polew:
hornet Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Karol czuje się zagrożony że w niedługim czasie jakieś inny turbognojak go może objechać stąd napinki i postawa agresywna Ja się nie czuję zagrożony bo są mocniejsze fury i już nie raz baty dostałem. Pytam tylko z ciekawości a tu zaraz, że będzie polewka. Jakiś książę się trafił czy jak.... :gwizdanie: Dla mnie to ludzie mogą nawet program w TESCO na dziale mięsnym kupować i wgrywać.[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 21:17_________________________________________________ nie kłóćcie się bo jacyś nowi nas czytają Tylko czytają.. na spocie się pojawią jak będzie VAG potrzebny [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 21:18_________________________________________________Szczur zobacz lepiej co EVO zrobił z GTB2260 i ARL http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=216748.0;topicseen
żołnierz Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Tylko czytają.. na spocie się pojawią jak będzie VAG potrzebny [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 21:18_________________________________________________Szczur zobacz lepiej co EVO zrobił z GTB2260 i ARL http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=216748.0;topicseen Ja jestem nowy i nie "tylko" czytam! :> W niedziele zjawiłem się pierwszy raz na spocie i nie dlatego że był mi potrzebny VAG, więc kolego nie generalizuj.
hornet Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Widocznie jesteś odmiennym przypadkiem Data rejestracji: 26 Kwiecień 2010, 18:41
szczuraz Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Szczur zobacz lepiej co EVO zrobił z GTB2260 i ARL http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=216748.0;topicseen Jacek dojeeebał ... pełen szacun i to jeszcze na seryjnych pompkach ... 1.9 bara to trochę sporo. W tym wypadku musze przyznać ze to tdi musi sie zacnie odpychać. [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 23:13_________________________________________________panowie poszukuje tej płyty http://www.ebay.in/itm/Tidy-Weekender-Reunion-Live-Hard-House-Music-CD-/270748567578 sklep rapidshare.com milczy. Ma ktoś jakieś pomysły skąd to można skołować ? [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 23:16_________________________________________________dobre rano
Gniady Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Bry ale ja akurat o Zołnierzu nie pisałem .
szczuraz Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 pytanie za 100 punktów: Czemu Mirek nie mógł odpalić na spocie ? Bo nie miał bezpiecznika od ECU Wsadził na miejsce i wszystkie problemy zniknęły
hornet Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 pytanie za 100 punktów: Czemu Mirek nie mógł odpalić na spocie ? Bo nie miał bezpiecznika od ECU Wsadził na miejsce i wszystkie problemy zniknęły :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: W takim razie umieszczam go na 1szym miejscu mojej listy super rezaczy.... jest jeden co rezał bluetooth-a mimo że miał go dawno w samochodzie ale bezpiecznik przebija go
szczuraz Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 tak bo widziałeś że raz odpalał a raz nie. Jak zimny to startował od strzała :gwizdanie:
kaju Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 btw bardzo ladne masz te lampiony z przodu Zobaczył u mnie na aucie i awarii dostał też musiał takie mieć... [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 00:50_________________________________________________ Tylko czytają.. na spocie się pojawią jak będzie VAG potrzebny E ee eee... Ja nie potrzebowałem VAGa a się pojawiłem pod mostem... Na pizzy też, ale Ciebie nie było ani tu ani tu... W grudniu jestem w Polsce jak się w końcu nie poznamy to Ci łeb z kablami urrrrwe
szczuraz Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 btw bardzo ladne masz te lampiony z przodu Zobaczył u mnie na aucie i awarii dostał też musiał takie mieć... tak jak mówisz zaśliniłem sie i wysłałem do Gwertego
hornet Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 btw bardzo ladne masz te lampiony z przodu Zobaczył u mnie na aucie i awarii dostał też musiał takie mieć... [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 00:50_________________________________________________ Tylko czytają.. na spocie się pojawią jak będzie VAG potrzebny E ee eee... Ja nie potrzebowałem VAGa a się pojawiłem pod mostem... Na pizzy też, ale Ciebie nie było ani tu ani tu... W grudniu jestem w Polsce jak się w końcu nie poznamy to Ci łeb z kablami urrrrwe łeee raz byłem chory a drugi raz piłem.... więc jestem usprawiedliwiony
kaju Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Po wymianie VP44 mój AKN ocipiał takie oczy miałem jak się przejechałem... A dzisiaj na trasie Polska-Anglia non stop banan na pysku nie to auto... Myślałem przed wymianą, że to jedzie, ale po wymianie... TO ZAPIERRRRDALA!!
Rekomendowane odpowiedzi