szczuraz Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 to rozwiązanie musi przetrwać do maja więc nie będę inwestował w kable po 100pln. Ja jestem totalnym laikiem i nawet jak mi puścicie film na blureju czy inne szatańskie kanały HD to różnicy nie będę widział [br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 22:29_________________________________________________umarłem ...
qrczak91 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232553.msg2822980#msg2822980
szczuraz Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2011 czyli są na tym świecie jeszcze normalni życzliwi sąsiedzi (poza moimi oczywiście) Ja właśnie wróciłem z pracy siedziałem tam od 6:00 teraz browarnictwo osiedlowe z Mirasem i lulu
szczuraz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Gniady , Krystian ustalamy coś bardziej z sylwestrem ? [br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 16:09_________________________________________________kurak ten gość od półosi wcisnął Cie na minę. Masz kawałek metalu przenoszący napęd z jakiegoś innego auta http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236220.0[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 16:21_________________________________________________i jest jeszcze jedno jest różnica między automatem a manualem może tędy trzeba szukać
qrczak91 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 mówi, że strony mu się posrały... wystawił na moje życznie
kaju Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Pany jak wyglądają ceny garaży we Wrocławiu w okolicach Legnickiej? Chodzi o wynajem. Orientuje się ktoś?
hornet Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Pany jak wyglądają ceny garaży we Wrocławiu w okolicach Legnickiej? Chodzi o wynajem. Orientuje się ktoś? Chyba będzie ciężko ze znalezieniem miejsca... jak już się znajdzie to kwota będzie odpowiednio wysoka. Myślę, że miesięczny koszt będzie się wahał w okolicach 300-700zł
szczuraz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nie szukaj przez ogłoszenia. Moi znajomi zawsze szuskja przez znajomych z okolicy. Zawsze trafi się jakiś dziadek co wartburga sprzedał i garaż mu stoi wolny. Za 150 pln bedzie cieszył się i uszami klaskał. Mam kilku znajomych którzy w tych pieniądzach wynajmują koło dw. Gł , rynku i nas moim osiedlu. Czyli ceny nie musza wcale zabijać
hornet Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nie szukaj przez ogłoszenia. Moi znajomi zawsze szuskja przez znajomych z okolicy. Zawsze trafi się jakiś dziadek co wartburga sprzedał i garaż mu stoi wolny. Za 150 pln bedzie cieszył się i uszami klaskał. Mam kilku znajomych którzy w tych pieniądzach wynajmują koło dw. Gł , rynku i nas moim osiedlu. Czyli ceny nie musza wcale zabijać Tak to i znajdzie ale normalnie ma co liczyć na taką cenę
szczuraz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 Karol w 1.9 TDI czujnik ciśnienia doładowania jest przy IC ? A4 110ps 96r ma te śmieszne zapiekające się kierownice na świstaku ? Będę próbował ogarnąć auto kolegi z pracy ale wiedzę o TDI mam znikomą
clinque Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Karol w 1.9 TDI czujnik ciśnienia doładowania jest przy IC ? A4 110ps 96r ma te śmieszne zapiekające się kierownice na świstaku ? Będę próbował ogarnąć auto kolegi z pracy ale wiedzę o TDI mam znikomą Moze nie jestem Karol, ale... hehe tak, ma zapiekajace sie kierownice, potrzebujesz pomocy to wal, wytlumacze wsio na spocie w niedziele AFN z 96 ma map sensor w ECU, zadko pada, pewnie kieronice w VTG deba stoja
hornet Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Karol w 1.9 TDI czujnik ciśnienia doładowania jest przy IC ? A4 110ps 96r ma te śmieszne zapiekające się kierownice na świstaku ? Będę próbował ogarnąć auto kolegi z pracy ale wiedzę o TDI mam znikomą Masz i się baw :gwizdanie: http://www.turbo-diesel.pl/zrob_to_sam/17/ [br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 22:42_________________________________________________ pewnie kieronice w VTG deba stoja Jak się jeździ jak emeryt.... :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 wywala błąd czujnika ciśnienia doładowania zwarcie do masy czyli uwalone ECU albo przetarte kable ? Jakiś krawiec zasadził tam skrzynkę z bezpiecznikami/przekaźnikami z passata B5 a wiązka do niej wygląda jak makaron
qrczak91 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jak się jeździ jak emeryt.... :gwizdanie: :gwizdanie:
hornet Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 wywala błąd czujnika ciśnienia doładowania zwarcie do masy czyli uwalone ECU albo przetarte kable ? Jakiś krawiec zasadził tam skrzynkę z bezpiecznikami/przekaźnikami z passata B5 a wiązka do niej wygląda jak makaron Ubezpieczony jest ?? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi