kaju Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja swoje mogę odsprzedać, bo i tak przyjdą nowe blachy niedługo... A dam je na klej, więc ramki szkoda, żeby się kurzyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Browar jedynie odbiór osobisty najlepiej na spocie, bo przesyłka wyniesie więcej, niż dałem za ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Dobry Ja chcę ramki ! kupiłem jasne wnętrze (boczki plastiki itp ) + tylną kanapę z s4,tylko,że z kombiaka... będę teraz czytał czy to dużo rezania jest aby do sedana paowało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 nie mamy niebieskiej B7 w ekipie Kolejny upolowany z ramkami bez kontaktu to była niebieska b7 na glebie z ciemnymi szybami blachy DW.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Dobry Ja chcę ramki ! kupiłem jasne wnętrze (boczki plastiki itp ) + tylną kanapę z s4,tylko,że z kombiaka... będę teraz czytał czy to dużo rezania jest aby do sedana paowało :gwizdanie: Jak tylko będę w Polsce to je wezmę na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 a kupisz mi balonówę ? pokryję wszystkie koszta tylko mi kup. 2 pudełka mile widziane. :gwizdanie: albo mi napisz czy to można dostać w PL a jak tak to gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 California Scients, sprzedają to na terenie Archimedesu po 18zł szt. Oczywiście guma balonowa też w ofercie, lecz proponowałbym zakupić przez sklep internetowy. http://www.shiningcar.pl/pl/p/California-Scents-Air-Fresheners-Balboa-Bubblegum-/353 Daj znać jak się zdecydujesz, ja mam jeszcze kilka rzeczy do zamówienia, wtedy wskoczy moja zniżka, za przesyłkę zrzucimy się po połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 dawno mnie tu nie było :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 dawno mnie tu nie było :gwizdanie: a kim jesteś tajemniczy nieznajomy ... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 studentem w okresie zaliczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nelson, ja jestem zdecydowany, ale na razie nie mam nawet jak Ci tej kiery podrzucić, jutro do wieczora będę samochodem jeździł, a potem będzie stała i będę kolekcjonował graty na projekt. W Polsce powinienem być pod koniec miesiąca na jeden dzień, ale to nic pewnego, wtedy bym Ci ją podrzucił. Maciek, ja balonówy zamawiałem na tej aukcji http://allegro.pl/organic-zapach-samochodowy-w-puszce-guma-balonowa-i2016318788.html Ja oczywiście zamawiałem od razu 4 puszki, jak narazie tylko dwie otwarte, a w aucie nie pachnie, tylko KURRRWI zapachem balonówy :kox: i wspomnienia z dzieciństwa jak pierun... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Koledzy orientujecie się gdzie we Wrocławiu można kupić w miarę tanio zestawy Xenonowe HID, oraz czy ma ktoś namiary gdzie bym dostał przetwornice KOITO pod D2S w dobrej cenie :gwizdanie: Bo na allegro powariowali z tymi cenami, kiedyś można było dostać Koito komplet za 150-200zł a teraz tyle wołają za sztukę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 ja brałem od tego jest solidny i ceny ma ok http://tnijurl.com/abef1203d449/ Maciek, ja balonówy zamawiałem na tej aukcji http://allegro.pl/organic-zapach-samochodowy-w-puszce-guma-balonowa-i2016318788.html mają też black classic pewnie poleci do hujdaja California Scients, sprzedają to na terenie Archimedesu po 18zł szt. Oczywiście guma balonowa też w ofercie, lecz proponowałbym zakupić przez sklep internetowy. http://www.shiningcar.pl/pl/p/California-Scents-Air-Fresheners-Balboa-Bubblegum-/353 Daj znać jak się zdecydujesz, ja mam jeszcze kilka rzeczy do zamówienia, wtedy wskoczy moja zniżka, za przesyłkę zrzucimy się po połowie. nie lepiej zamówić przez internet a odebrać osobiście ? daleko do archimedesu nie mamy :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2012, 11:36_________________________________________________był u mnie Kaju odebrałem go z dworca ogarneliśmy prawie na gotowo dolot na stożku jutro skończę go odseparowywać od turbo i można latać Posłałem chłopa o 23 do Anglii ale obiecał że jak wróci to się jeszcze z nami napije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 kto dzisiaj będzie? ja postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 kto dzisiaj będzie? ja postaram się być Ja postaram się być.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 ti i ja postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 dobre i jakie tanie w budowie [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 12:01_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ja dzisiaj będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Szczurek, będziesz z Ewą?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi