Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

szczuraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Hornet jesteś na chodzie ? Wrzuć mi na swój FTP 18-01 top gear z napisami i podeślij link. Ja chory leze w domu to bym coś pooglądał.

pomimo tego że do tomsa miłością nie pałam delikatnie mówiąc stwierdzam że auto jest doinwestowane. Jak kolega pojedzie oglądać to na pewno Toms pokaże mu wszystkie faktury z rs serwis.

pomimo tego że do tomsa miłością nie pałam delikatnie mówiąc stwierdzam że auto jest doinwestowane. Jak kolega pojedzie oglądać to na pewno Toms pokarze mu wszystkie faktury z rs serwis.

:hi: ...to chodzi o kumpla wujka...fanatyk... jeździł rs2, później garbusem z silnikiem porsche :kox: , s3...od niedawna s8 d3 :kox:

...niech jedzie ogląda, zobaczymy co z tego wyjdzie :wink4:

siemka mam pytanko gdzie mogę znaleźć tanią siłownię /fitness we wro bardziej północ

Wojtek nie wierzę że od półtorej roku nie możesz znaleźć wolnej godziny w niedzielę :no: Przyznaj się że zapominasz to zrzucimy się na notatnik na magnesie i długopis ... powiesisz sobie na lodówce :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 22:30_________________________________________________c0321c2e95d29616869a5867b6bb60cb.gif?1326231119:polew: :polew: :polew:

Hornet jesteś na chodzie ? Wrzuć mi na swój FTP 18-01 top gear z napisami i podeślij link. Ja chory leze w domu to bym coś pooglądał.

Niedawno zjechałem do domu. Na siatkówce byłem. Co do TOP GEAR-a to jeszcze nie ma :wallbash: Jak będzie to dam znać :good:

Chyba, że chodzi Ci o ten specjalny odcinek :mysli: co już był emitowany ....