hornet Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie byłem...dlatego pytam To trzeba się pojawiać od czasu do czasu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 audi tomsa co ogłoszenie to niższa cena. Jeszcze sie pobuja z nim. W Polsce nikt mu nie da tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 wg mnie auto naprawdę piękne, ale cena zabija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Hornet jesteś na chodzie ? Wrzuć mi na swój FTP 18-01 top gear z napisami i podeślij link. Ja chory leze w domu to bym coś pooglądał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No nawet ja to auto kojarze, niekoniecznie ze spotów, ale kilka razy widziałem na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Warte to polecenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie za tą cyfre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Cena rzeczą zmienną jest ...o samo auto pytam mam chętnego do negocjacji pasjonata takich rarytasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 pomimo tego że do tomsa miłością nie pałam delikatnie mówiąc stwierdzam że auto jest doinwestowane. Jak kolega pojedzie oglądać to na pewno Toms pokaże mu wszystkie faktury z rs serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 pomimo tego że do tomsa miłością nie pałam delikatnie mówiąc stwierdzam że auto jest doinwestowane. Jak kolega pojedzie oglądać to na pewno Toms pokarze mu wszystkie faktury z rs serwis. ...to chodzi o kumpla wujka...fanatyk... jeździł rs2, później garbusem z silnikiem porsche , s3...od niedawna s8 d3 ...niech jedzie ogląda, zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Toms pokarze mu wszystkie faktury z rs serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Horneta coś nie widać a ja leże chory w łóżku... obejrzałbym ten top gear z nudów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYLOMC Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 siemka mam pytanko gdzie mogę znaleźć tanią siłownię /fitness we wro bardziej północ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 pytaj spartana na PW on coś ćwiczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Na spot najpierw dojedź a nie dziczysz :gwizdanie: Nie ma czasu, lub możliwości chętnie bym zawitał .... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wojtek nie wierzę że od półtorej roku nie możesz znaleźć wolnej godziny w niedzielę Przyznaj się że zapominasz to zrzucimy się na notatnik na magnesie i długopis ... powiesisz sobie na lodówce :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 22:30_________________________________________________ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Hornet jesteś na chodzie ? Wrzuć mi na swój FTP 18-01 top gear z napisami i podeślij link. Ja chory leze w domu to bym coś pooglądał. Niedawno zjechałem do domu. Na siatkówce byłem. Co do TOP GEAR-a to jeszcze nie ma Jak będzie to dam znać Chyba, że chodzi Ci o ten specjalny odcinek co już był emitowany .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 nie spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 nie spać Weź się qurwa do roboty a nie przed kompem idę jeayyybnąć komara w jądro bo już mi się oczy zamykają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 niektórzy pracują nawet z domu o 3 w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi