hornet Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 "Więc po sto, wypijmy za męski los"!!!!!!!!!!!! :drunk: :drunk: zamoczyłeś kuśkę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 "Więc po sto, wypijmy za męski los"!!!!!!!!!!!! :drunk: :drunk: Nelson dzisiejszy VAG wieczorem aktualny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 "Więc po sto, wypijmy za męski los"!!!!!!!!!!!! :drunk: :drunk: zamoczyłeś kuśkę ?? O brrraacie... Przez skypa. Potwierdzam, zayebiście się tak pije nawet łeb mnie nie naparza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 kto sie dzisiaj pojawi ? monitor mi sie wysypal musze jutro do microtechu podjechać i coś po tanim kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja będe dziś na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 A może by nie zmieniać koloru? to tylko VT ale pogląd jakiś jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Widze że chcesz mieć wszystko oczojebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 przynajmniej bedzie sie wyrozniac z tlumu milionow a4 na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 :kox: zostaw tak jak jest!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Na czerwonych moim zdaniem lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Przy twoim kolorze,to mi się widzi jakiś szary mat :gwizdanie: . A jak tobie pasuje ten czerwony,to też jest bardzo dobrze Mogę wiedzieć ile dałeś ? pw . Ciągle myślę o tych felgach twoich :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Gobi, kilka stron wcześniej Szczurek sprzedaje swoje lampy II lift... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 hornet ty sprzedałeś ten monitor w koncu czy nie ? [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 16:46_________________________________________________ Gobi, kilka stron wcześniej Szczurek sprzedaje swoje lampy II lift... pierwszy lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 hornet ty sprzedałeś ten monitor w koncu czy nie ? Oczywiście. Dzwoniłem do Ciebie i jak powiedziałeś, że nie chcesz to poszedł tego samego dnia. Za 150zł taki sprzęt nie czekał długo na właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 byłem blisko chyba jednak mnie nie będzie dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja mogę dostarczyć swoją doopę. Dzisiaj jakiś lokal czy stare miejsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jakby szczurek sprzedawał z miesiac wczesniej,to bym kupil... Bo mam juz 2-lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Przy twoim kolorze,to mi się widzi jakiś szary mat :gwizdanie: . A jak tobie pasuje ten czerwony,to też jest bardzo dobrze Mogę wiedzieć ile dałeś ? pw . Ciągle myślę o tych felgach twoich :decayed: tez mi by pasowal jakis ciemny kolor... ale wtedy felga wizualnie sie mala zrobi... zostaje czerwona a ile dałem to żadna tajemnica... za felgi z oponami i gwint zapłaciłem w sumie 1200zł sprzedający to dobry kumpel i stąd taka cena :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja mogę dostarczyć swoją doopę. Dzisiaj jakiś lokal czy stare miejsce ? pod mostem po staropolsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Nie było Nelsona z Vagiem ale za to śmiechu było co niemiara :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi