emay Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 No przeciez szczuraz Ci to mówił, żebyś nie jeździł fotelem jak małysz na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 No przeciez szczuraz Ci to mówił, żebyś nie jeździł fotelem jak małysz na starcie Na fotelu pasażera jeszcze nawet nie siedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Mnie dzisiaj nie bedzie na spocie. Polamany jestem caly, po wczorajszej wymianie amorkow i wahaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Też jednak nie dam rady.. Dzieciak ma gorączkę i nie ruszę się z domu ,zanim żona nie wróci z tyry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Miałem być, ale jakoś mi się odechciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Dobry wieczór,Te nowe forum jest makabra... :< ale człowiek się przyzwyczai to będzie ok . wiosna sie zbliza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Nie jest źle, a będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 miejmy nadzieję spalanie w ostatnim tygodniu przy temperaturach powyżej zera zaczęło mi się podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 dobry ale nas dużo wczoraj było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Bry Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Ja dalej za cholere nie wiem jak dodawać emoty do wypowiedzi... albo jak wyświetlic posty w ktorych dawałem odpowiedz czy jest jakiś nowy wpis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 bry Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Szczurek,gdzie kupiłeś ten zapach gumy balonowej ? We wro jest gdzieś sklep ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Ja dalej za cholere nie wiem jak dodawać emoty do wypowiedzi...albo jak wyświetlic posty w ktorych dawałem odpowiedz czy jest jakiś nowy wpis. Jak odpowiadasz na wiadomość zo klikasz na zaawansowana edycja i tam już będziesz miał emoty. Co do postów, w których brałeś udział.... klikasz na ustawiania (prawy górny róg monitora) i tam mam wątki w których pisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 szczuraz, Ty kupiłeś w końcu ten grill RS4 ?? Jak to wygląda, jak jakość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Pisał,że kupił i jakościowo ponoć całkiem całkiem. Ja też zamówiłem,jutro powinien przyjść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian503394 Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Hornet dzięki wystarczyło zamienić kabelki i działa, jeden problem mniej pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Hornet dzięki wystarczyło zamienić kabelki i działa, jeden problem mniej pozdrawiam. Mówiłem Wiedziałem, że komuś się przyda... co tam będę jeszcze miał to będę zwalał do szczura .... "wrocławskiej dziupli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi