emay Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 No przeciez szczuraz Ci to mówił, żebyś nie jeździł fotelem jak małysz na starcie
Spartan_Wroc. Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 No przeciez szczuraz Ci to mówił, żebyś nie jeździł fotelem jak małysz na starcie Na fotelu pasażera jeszcze nawet nie siedziałem
e9matic Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Mnie dzisiaj nie bedzie na spocie. Polamany jestem caly, po wczorajszej wymianie amorkow i wahaczy
wroclav Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Też jednak nie dam rady.. Dzieciak ma gorączkę i nie ruszę się z domu ,zanim żona nie wróci z tyry
Gobi Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Dobry wieczór,Te nowe forum jest makabra... :< ale człowiek się przyzwyczai to będzie ok . wiosna sie zbliza
szczuraz Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Opublikowano 4 Marca 2012 miejmy nadzieję spalanie w ostatnim tygodniu przy temperaturach powyżej zera zaczęło mi się podobać
emay Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Ja dalej za cholere nie wiem jak dodawać emoty do wypowiedzi... albo jak wyświetlic posty w ktorych dawałem odpowiedz czy jest jakiś nowy wpis.
Gobi Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Szczurek,gdzie kupiłeś ten zapach gumy balonowej ? We wro jest gdzieś sklep ?
hornet Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Ja dalej za cholere nie wiem jak dodawać emoty do wypowiedzi...albo jak wyświetlic posty w ktorych dawałem odpowiedz czy jest jakiś nowy wpis. Jak odpowiadasz na wiadomość zo klikasz na zaawansowana edycja i tam już będziesz miał emoty. Co do postów, w których brałeś udział.... klikasz na ustawiania (prawy górny róg monitora) i tam mam wątki w których pisałeś.
wojtas-audi Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 szczuraz, Ty kupiłeś w końcu ten grill RS4 ?? Jak to wygląda, jak jakość ?
Gobi Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Pisał,że kupił i jakościowo ponoć całkiem całkiem. Ja też zamówiłem,jutro powinien przyjść...
krystian503394 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Hornet dzięki wystarczyło zamienić kabelki i działa, jeden problem mniej pozdrawiam.
hornet Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Hornet dzięki wystarczyło zamienić kabelki i działa, jeden problem mniej pozdrawiam. Mówiłem Wiedziałem, że komuś się przyda... co tam będę jeszcze miał to będę zwalał do szczura .... "wrocławskiej dziupli"
Rekomendowane odpowiedzi