szczuraz Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 To, że Ty jesteś napędzany chmielem w tym tygodniu mam nocki więc jestem napędzany kofeiną w pracy nie piję a przed pracą zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 U mnie była szybka akcja o 6:20 odeszły wody a o 9:20 już był Jak na pierwsze dziecko to można powiedzieć expresem żona pojechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 http://moto.allegro.pl/subaru-legacy-offroad-i2199507690.html Tego Subaraka robiłem... Ten gość jest niemożliwy... Dał za niego niecałe 3k a woła teraz 20k Gratów za 17k to tam nie ma na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 przyjdzie głupi co kupi po co robić coś takiego na offroad? cudzuki jimmy dużo tańsze i podejrzewam że w terenie zlało by dupe tej legacynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Gość jest fanem Subaru, uważa wszystkie inne marki za gówno...cała jego rodzina jeździ Subarakami Żeby to jeszcze miało jakiś porządny zawias, a tam seria tyle że z dystansem chyba z 10cm Za moich czasów to tam rdza rządziła podwoziem Tylna belka i prawy próg nie istniał Klimę dokładaliśmy na szybko w jeden dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Antyterroryści z Katowic :grin: Szczurek ,te twoje felasy to 16" ? Zrobiłeś już wszystkie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 17 z S6 mam pod lakier gotowe 3 sztuki. Ta ze zdjęcia będzie jeszcze jutro piłowana. Jak kompresor będę miał porządny to jutro zaczynam malować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja dzisiaj założyłem 16 z letnimi :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Spokojnie Karolu, mój mały był planowany na 23 grudnia, a wykluł się 4 stycznia, więc jak widzisz - przepaść niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Kaju kiedy będziesz w PL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 29.03-2.04. W niedziele za tydzień na spocie jestem, także grzejemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Dybrydzień Co myślicie o takim kole w b5 ? http://allegro.pl/oryginalne-rh-da-jak-amg-19x8-5-et35-mercedes-wroc-i2216575549.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 L4 się skończyło, czas do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Właśnie wstałem i idę rezać felgi Może dzisiaj skończę. Kaju rozumiem że staropolskim obyczajem opierdolimy jakąś pizzę na mieście i wychylimy kufelek piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 siema, panowie o ktorej zwykle sie spotykacie w niedziele? Bo mozliwe, ze moje plany zoataly pokrzyzowane przez przelozonego, i bede we Wroclawiu to moze rowerem podjade do WAS:P Dobra juz mam, o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 18:00 , pod mm lokalizacja w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 pomalowałem fele kolor mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Oj Maćku nie jedno przechylimy zaczniemy od Balasia, bo Piotrek e9matic bierze fele ode mnie i jako zaliczkę daje wcześniej wspomnianego Pana Pany mam do sprzedania w tanich pieniądzach lampy tył polift, lampy przód BIX kompletne, ktoś chętny? Kilka opon letnich i zimowych w rozmairze 205/55/16 też jest jakby ktoś potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Kaju, sprawdziłeś jaką oponę będę potrzebował do kompletu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi