frajdej89 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 a ja z buta/autobusem przydre chyba z psiaka do Was bede sie tlukl, jak sie zgubie, to bede krzyczal tylko, co? Ma ktos pomysl na haslo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 "kto chce piwo" nie zdarzył się jeszcze żeby się któryś na to hasło nie znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 dziady na giełdzie mieli tylko prawe zaciski na spot zajadę hujdajem Hornet w przyszłym tygodniu po 22:30 aktywuję garaż jakby co.Krystian mam już namiary na tego goscia jak coś to dzwoń. Co tam się działo ?? Trzeba było dzwonić .. podjechałbym na giełdę zobaczyć co jest .. jakie paździochy stały. Mam nadzieję, że "blacharka" auta nic nie ucierpiała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 taaaa to zaraz mnie zawinie jakas inna ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 a ja z buta/autobusem przydre chyba z psiaka do Was bede sie tlukl, jak sie zgubie, to bede krzyczal tylko, co? Ma ktos pomysl na haslo? Zobaczysz moją sukę na świniach, jej nie da się od jakiegoś czasu nie zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Zobaczysz moją sukę na świniach, jej nie da się od jakiegoś czasu nie zauważyć Skromniś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Zobaczysz moją sukę na świniach, jej nie da się od jakiegoś czasu nie zauważyć Skromniś Jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Nelson Ty się zastanawiaj ile za prosiaki Niedługo powinienem się odkuć finansowo to będziemy dilować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 W przyszłym tygodniu Panowie myślimy nad jakimś grillem? 5 dni raptem będę, więc może coś się wykombinuje? Co się do cholery dzieje z Gniadym?! Stęskniłem się trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 :banan:pogoda zaje.... robimy dzisiaj grilla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 gniady ma nałożone embargo na korzystanie z kompa:decayed: żyje chłop i ma sie dobrze. ---------- Post added at 12:44 ---------- Previous post was at 12:11 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Szczurek, będę próbował może klecić coś takiego na roku u mnie już takie robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Panowie, będzie ktos wcześniej? Czy tez bedziecie na miejscu caly czas? Moge sie spoznic (cholerna kwitologia :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ja tak srednio od 18 do 19:50 zalezy czy się ludzie rozchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 mnie dzisiaj znów nie ma. zawalony robotą jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Frajdej skąd Ty będziesz jechał dokładnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 on chyba z psiego pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wiem, ze z Psiaka, ale dokładniej by się przydało, bo mógłbym go podrzucić na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi_007 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam Koledzy Potrzebuję namiary na jakiś serwis opon we Wrocku taki z mądrymi cenami opon. Potrzebuję kupić dwie Pirelli Cinturato P7 205/55/16 i na miejscu wrzucić na felgi. Termin Wielki Piątek. Znacie kogoś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Zaden serwis stacjonarny nie będzie miał rozsądnych cen. Pozostaje Ci zakup przez internet ( naprawdę można coś wyszukać taniego ) a potem tylko do wulkanizatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi