hornet Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Przyjechać czy nie przyjechać ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e9matic Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Hornet masz być ! ja tez będę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 NO dobra to zbieram się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Krystian łap http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?229864-halogeny-kratki-polift-igla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam KoledzyPotrzebuję namiary na jakiś serwis opon we Wrocku taki z mądrymi cenami opon. Potrzebuję kupić dwie Pirelli Cinturato P7 205/55/16 i na miejscu wrzucić na felgi. Termin Wielki Piątek. Znacie kogoś takiego? Kup opony na np. opony.com przyjdą w 3 dni i załóż np. na małopanewskiej koło kauflanda i shella. Skasował mnie 60 zł za wyważenie 4 kół i założenie, ma czynne od 8 do 20. Mam telefon jakby co. Hornet zobacz co znalazłem nawiązując do naszej rozmowy o swapie: http://allegro.pl/silnik-avj-1-8-150km-audi-a4-z-montazem-i2180659439.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian503394 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Spoko szczuras na allegro są po 14zł ale dzięki stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Krystian ja kupiłem z allegro po 11zł za sztukę. Za cholerę nie kupię więcej zamienników. Wyglądać wyglądają, ale jak nie są założone na samochód. Spasowanie lipne, zatrzaski tak trzymają, że po przejechaniu kilku kilometrów podjeżdżam pod dom, paCZe, a tam jedna już leży pod zderzakiem. A ta cena nie jest zła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Aleee dzisiaj duuuzo ludzi bylo! Zawsze tak jest licznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 A ile było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frajdej89 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 kaju, chetnie bym Ci powiedział (ale jestem nowy, i nie wszystkich pamietam....) cos w okolicach 12-14 osob? Nie chce sie bardzo pomylic... e9matic, dzieki za podwozke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 No to ładnie było pamiętam w grudniu jak byłem w kraju jak podjechałem, to mimo piździawy było bodajże 7 aut? A latem było nas wiele więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Tez bylem dzisiaj na gieldzie, lipa coraz bardziej Najgorsze ze po poludniu sie umowilem z gosciem na ogladanie a3, dojezdzam dzwonie a on ze za 4h, cos zaczal sciemniac, wracam na chate a ogloszenie usuniete, sprzedal, nie lubie takich frajerow .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Hornet zobacz co znalazłem nawiązując do naszej rozmowy o swapie: http://allegro.pl/silnik-avj-1-8-150km-audi-a4-z-montazem-i2180659439.html Daleko od Wro.. szukaj na spokojnie jak myślisz poważnie. Można rozmawiać czy ktoś nie przyjmie w rozliczenie Twojego silnika w końcu ledwo co masz tam najechane km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Spoko szczuras na allegro są po 14zł ale dzięki stary nie kupuj zamienników jak Kaju pisał bo to śmiecie źle odlane. Jak kupisz to mam fajne śruby na torx samogwintujące. Tyle że jak przyjdzie Ci się holować to musisz mieć taki na stanie Teraz już chyba przykręcimy wszystkie kratki i to na 2 śruby (torx i krzyżak na każdej) co byś nie musiał więcej szukać po allegro. Tez bylem dzisiaj na gieldzie, lipa coraz bardziej Moja Ewa stwierdziła że teraz to jest "raj lumpiarzy" a nie giełda więcej śmieci jak części i aut. Dwie A4 na całej giełdzie i dreswageny gofry 3 generacji za 2800 Hornet zobacz co znalazłem nawiązując do naszej rozmowy o swapie: Szukaj szrotu który będzie miał anglika w komplecie bo doposażenie gołego słupka będzie cię kosztowało tyle co mała murzyńska wioska. Hornet dobrze prawi zostawić swój endżin w rozliczeniu. latem było nas wiele więcej Poczekaj aż będzie zorganizowana akcja grill na niskich łąkach nad odrą. Wtedy to dopiero się najedzie głodnych i spragnionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 No a za tydzień coś wymyślimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Jeżeli już to w sobotę. W piatek jestem w pracy do 23:15. Pizzę bym jakąś opier#olił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 W sobotę mam chrzciny syna. W niedziele jestem na spocie i postanowione - jebać policmajstrów, robimy grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja nie wiem czy się na kolejny pojawię :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Karolu, jeśli urodzisz (czyt. żona urodzi), to osobiście wpadniemy Ci złożyć gratulacje ---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:22 ---------- Zbierzemy się w kupe i podjedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 weźmiemy grilla ze sobą, nie martw się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi