Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 aaa...no to dzisiaj dostarczę smarowidło kurfa, a ja nawet nie miałem kiedy umyć auta
e9matic Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Jestem dzisiaj również pod MM. Pany, gdzie podjechać, żeby dobrze wstawili plecionkę ?
szczuraz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Małopanewska do niemiłego dziada w betonowym garażyku jedź. Jak mu nie dasz w ryj na wstępie i łaskawie podejmie się roboty to na bank zrobi dobrze. Ja bym mu i tak dał w ryj za podejście do klienta jakby się nie zachował
goldi Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ja mogę polecic ci kolegę na terenie giełdy samochodowej jeśli sie powołasz na mojego kolęgę to jeszcze taniej będzie
e9matic Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ok, pogadamy w takim razie na spocie.
emay Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Małopanewska do niemiłego dziada w betonowym garażyku jedź. Jak mu nie dasz w ryj na wstępie i łaskawie podejmie się roboty to na bank zrobi dobrze. Ja bym mu i tak dał w ryj za podejście do klienta jakby się nie zachował Raz podjechałem do niego z gulfem i około godziny 16, a on na dzień dobry nie widzi pan, że zamknięte?? Z ryjem na mnie. To mu dowidzenia powiedziełem i pojechałem na robotniczą, tam mi koleś tanio zrobił.
kaju Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Niezły fajter, nie dość, że do niego przyjedziesz, żeby mu dać zarobić, to jeszcze problem...
szczuraz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 wyprałem całe audi wewnątrz okazuje się że mam jednak niebieską tapicerkę
szczuraz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 nie widziałem waszych postów jak pisałem poprzedni ostatni był Goldika i nie było następnej strony. Ostatnio często tak mam u kogoś ten problem też występuje ?
kaju Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Tak, u mnie też to występuje, dopiero jak drugi raz wejdę w subskrybowane wątki, to mi przerzuca na następną stronę i pokazują się następne.
qrczak91 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 to kto dzisiaj jest? ja raczej przyjadę
kaju Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mów chłopakom o tej drewutni że będziemy działać, no i planuj przy okazji grilla u siebie
qrczak91 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no tak tak, plany zaakceptowane. Zdjąłem wymiary placyku, gdzie stanie i będziemy się brali za projekt. Sama budowa planowana na wakacje.
szczuraz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 to kto dzisiaj jest? ja raczej przyjadę ja też jestem. Przywiozę Ci te kolumbijskie pesos Audi mi już wyschło
szczuraz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ale masz burdel na chacie i za***iste niebieski sufiksy do kościoła
kangur81 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Panowie, mam pytanko - wczoraj zjeżdżając z autostrady chyba padło mi sprzęgło, bo po wyrzuceniu z szóstego biegu żaden inny już nie chciał wejść. Chcę wymienić cały komplet sprzęgło razem z dwumasem no i tu jest moja prośba, pytanie do kolegów - gdzie we Wrocławiu najlepiej zrobić taką robótkę?
Rekomendowane odpowiedzi