goldi Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Siema gdzie we Wrocławiu robią sterowniki abs w audi kolesiowi nie łączy a jak porusza wtyczką to łączy i chciały na miejscu zrobić
frajdej89 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 panowie kto to jechal b6? okolice czajkowskiego, 57, GK jakos tak rejestracja?
kaju Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Tomku w tym tygodniu nie dam już rady podjechać, przy pierwszej wizycie we Wrocku zajeżdżam do Ciebie, jak możesz to zagadaj z ojcem co on tam chce i postarajcie się zrobić rysunki
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Panowie kto jest z SIECHNIC ? albo ma niedaleko ? Jeden koleś prawie mnie wyc**jał
Nelson Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Pany, potrzebuję ogara od car audio:decayed:
hornet Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Panowie kto jest z SIECHNIC ? albo ma niedaleko ?Jeden koleś prawie mnie wyc**jał Pisz co się dzieje. To jest pod Wrocławiem ale jak trzeba to się podjedzie.
kaju Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Napisałem już mu na PW, czekam na info co i jak tam poszło nie tak. Ja takie wyjazdy lubię.
hornet Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Napisałem już mu na PW, czekam na info co i jak tam poszło nie tak. Ja takie wyjazdy lubię. Ja też
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Dzieki Panowie za odzew Kupilem u niego intercooler od A7 (800 PLN) nie dosc ,ze cały spawany to na dodatek dziurawy Tak w skrocie to gosc mi kase wisi i nie chce oddac Ze zwrotem nie było problemu , odesłałem . Oczywiscie oddziewcze sie za pomoc
hornet Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Daj telefon na forum ( nie musi być PW) kaju kiedy jedziemy ?
kaju Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Już mu napisałem, mam rozkopane i audi i oriona poganiacza, jutro niby mam mieć oba zrobione, ale mam jeszcze kilka spraw do załatwienia. Hornet, a "słownie" najpierw zaczynamy, czy od razu berrete brać? ---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:29 ---------- W sumie po co pytam... Zawsze mi towarzyszy w schowku
Nelson Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Ale tutaj się gangsterka odpierdala:grin: Laguna, daj tu numer telefonu, załatwię to po swojemu:wink:
kaju Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Cipek, ja do Ciebie wpadnę z chipsami i kakao to pogadamy o tym. Żadna gangsterka, toż to straszak
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Drugi tydzien to trwa Mam dane jegomoscia, handluje samymi chłodnicami . Moj numer 785 105 105 Jakby co piszcie na PW
Nelson Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Laguna, gdybym chciał umówić się z Tobą na randkę, powiedziałbym Ci wprost. Chciałem numer do tego gościa:grin:
wojtas-audi Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Wiem nawet który to , bo on sam je spawa również
hornet Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Ale tutaj się gangsterka odpierdala:grin: Laguna, daj tu numer telefonu, załatwię to po swojemu:wink: na złom z tym typem. Dobra dawać info czy jedziemy czy nie. Bo jak nie jedziecie to jadę z Sergiej i chu...j mu w oko. Kasę odda natychmiast jak dzisiaj jeden klient... miesiąc yebaniec nie mógł sie rozliczyć.
Rekomendowane odpowiedzi