wrclaguna Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Siechnice, Świerczewskiego, Kowal - Kowalski Sławomir - Panorama Firm
kaju Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Ja dzisiaj będę chyba dopiero miał łałdi. Chętnie bym się przejechał i przy okazji poznał Sergieja
hornet Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Ja dzisiaj będę chyba dopiero miał łałdi. Chętnie bym się przejechał i przy okazji poznał Sergieja On człowiek spokojny.....to mój wspólnik więc może będzie okazja.....
emay Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 siemano. Widze, że komuś wpiernicz się należy
frajdej89 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Chłopaki, jakby któremuś się nudziło to jutro od 11 na rynku, jest promocja na 1wszy stopien oficerski jestem w kolumnie towarzyszacej, i mozna zobaczyc jak to wyglada:P
emay Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Chłopaki, jakby któremuś się nudziło to jutro od 11 na rynku, jest promocja na 1wszy stopien oficerski jestem w kolumnie towarzyszacej, i mozna zobaczyc jak to wyglada:P Ja dzisiaj podbijam rynek, kumpel odchodzi z firmy i rooobi impreze
Spartan_Wroc. Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Ja też szukam innej roboty wkur*ia mnie już ta firma
frajdej89 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Emil, gdzie bedziecie? Bo chyba tez dzisiaj bede na rynku
szczuraz Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 Szczur powrócił Zacząłem o 20:00 upychać manele z lancera do mojego Hujdaja jutro ciąg dalszy Mam nadzieję że moja wydumka opusci kanał do poniedziałku.
kaju Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Witam Pana w przyszłym tygodniu jestem we Wrocku, to podjadę do Ciebie :hi:jaja opalone? Pokaż
emay Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Ja też szukam innej roboty wkur*ia mnie już ta firma mi się trafiło i też zmieniam z 1 listopada. ---------- Post dopisany at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:41 ---------- Emil, gdzie bedziecie? Bo chyba tez dzisiaj bede na rynku Byliśmy w Impressie na krupniczej.
Spartan_Wroc. Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Ja też szukam innej roboty wkur*ia mnie już ta firma mi się trafiło i też zmieniam z 1 listopada. Ja o 13 dzisiaj mam rozmowę zobaczymy, trzymać kciuki
emay Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Chłopaki ma ktoś fele firmy RACING LINE ?
hornet Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Chłopaki ma ktoś fele firmy RACING LINE ? a widziałeś na spocie ?? Na jakimś forum czytałem, że lakier się na nich łuszczy... poszukaj
emay Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Chłopaki ma ktoś fele firmy RACING LINE ? a widziałeś na spocie ?? Na jakimś forum czytałem, że lakier się na nich łuszczy... poszukaj Dają 3 lata gwarancji. Właśnie szukam po forum...
hornet Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Chłopaki ma ktoś fele firmy RACING LINE ? a widziałeś na spocie ?? Na jakimś forum czytałem, że lakier się na nich łuszczy... poszukaj Dają 3 lata gwarancji. Właśnie szukam po forum... kup ori felgi vag - sa najtrwalsze
qrczak91 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 bry Panowie Jak tam "miesiąc" miodowy, Szczurek?
szczuraz Opublikowano 8 Września 2012 Autor Opublikowano 8 Września 2012 było co najmniej dobrze Ja o 13 dzisiaj mam rozmowę zobaczymy, trzymać kciuki trzymam Mi się udało i w poniedziałek wracam na nowe stanowisko po awansie :banan:Dostałem info w sobotę jak byłem w Egipcie
goldi Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 :hi:bry zaś dwa dni lekko z życiorysu wyjęte
Rekomendowane odpowiedzi