hornet Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Witam, Panowie widział ktoś może to auto na żywo lub obejżałby je dla mnie? to wasze okolice a ja mam 400km w jedna stronę więc byłbym bardzo wdzięczny Oto link: http://otomoto.pl/audi-a4-avant-C14769417.html Poszukaj kogoś z Lubina. Ja mam kawałek i nie wybieram się do Lubina w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 312MC jest z Lubina. Zagadaj do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
312MC Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Widze ze ogłoszenie jest juz nie aktywne. A jakiego koloru ten AVANT był...bo nie dawno mój koleszka wystawiał zielonkaweg 1.9tdi 131KM z chipem na jasnej skórze RECARO za 23tys i auto było godne tej kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam Panowie sory za OT, W styczniu 2010 kupiłem auto z Wrocławia (Smolec) i koleś miał ramki naszego klubu, czy ktoś kojarzy moją fure? Wiem ze kolo jeździł na skręcanych BBS 18 Auto tak gościa nie . Latam przez Smolec codziennie do roboty a co potrzeba ? [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 20:55_________________________________________________kto się czaił pod milenijnym w niedzielę b6 z klubowym logo i nie zajechał ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ja byłem srebrna stara 80 b2 coupe ;P ale nikogo nie widziałem..;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1990_2006 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Klubowa karta zniżkowa na paliwo na orlenie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159148.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Witam klubowicze, razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0 pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam, Dwa dni temu zakupiłem sobie piękną A4 :> Chciałem zapytać, czy będzie ktoś na spociku w tym tygodniu, kto chciałby obejrzeć autko i pomóc mi w jego ocenie... VAG mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 30 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 oglądnąć można Co do vaga ja nie posiadam a z A4 klubu średnio na spotach są ostatnio 2-3 auta . Dobrze że mamy spot zbiorowy z AKP i czasami z A3 klubem bo by to niefajnie wyglądało . Zapraszam na nastepną niedzielę o 18 pod MM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ja tez dziwię się że tak mała frekwencja jest na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 a ogólnie w newbie widać dużo wrocławiaków i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ale dużo osób jest tutaj,które nie posiadają jeszcze audiki Więc z czym będą przyjezdzać na spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ale są ci co mają audi i nie przyjeżdżają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Ale dużo osób jest tutaj,które nie posiadają jeszcze audiki Więc z czym będą przyjezdzać na spota ? Skoda, Honda albo Mercedesem - Audi to tylko pretekst, zeby sie spotkac...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja byłem w zeszłą niedzielę hujdajem ... bo mam audi w klockach Nie wstydziłem się . Na spoty AKP 6 lat temu przyjeżdżałem maluchem i nikomu to problemu nie robiło. Jak się człowiek chce spotkać to się spotka tak czy inaczej . Kamil daj mi do siebie kom na PW. [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 19:03_________________________________________________Audiobas - Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekg65 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Zapraszam na spota pod mostem milenijnym 17.10.2010r. o godz. 17:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 macie tam już jakaś grupkę z a4-klub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christ-off Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 no to poszczekasz sobie godzinkę sam bo wszyscy zbierają sie o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witajcie Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi