Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A u mnie przez noc dopier**liło tyle śniegu, że relingów nie było widać - młoda jak mi na skypie pokazała, to nie wiedziałem, czy to moja fura czy nie :decayed:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

miałem dzisiaj na furze 7cm śniegu :naughty: dowiozłem prawie w całości do Wro :grin:

Wujek tak balował, że stracił zęba :facepalm:

Tak się kończą wiejskie potupaje :naughty: ja 2 tygodnie przed ślubem też musiałem jedynkę wstawiać i to już 2 raz :decayed:

Opublikowano

za 13 postów stuknie 400, przynajmniej u mnie :wink:

@Karol: :decayed:

Opublikowano
Dawać śnieg !!!! ZIMO NAKURWIAJ !!!!

Tak wykrakałeś, zima nakurwia aż do odciny.

Opublikowano

Dobrze niech sypie.. będzie latanie bokami a nie jakieś jazdy po prostej :decayed:

Opublikowano

Ty, Maciek, te fele są z mięchem, czy obciągnięte?

Opublikowano

2 czyste 2 z gumą.

Rozpocząłem dziś sezon śniegowo-przelotowy :naughty: Polatałem, pobawiłem się łychą a na rondach nawet nie trzeba było bo d*pa sama wyprzedzała :whistling:

Opublikowano

Ja wstałem a raczej młody wstał bo zegarka nie przestawił.... myślałem, że pojadę pojeździć ale d*pa - śniegu nie ma

Opublikowano

jeszcze sobie odbijesz aż śnieg nam zbrzydnie... Co roku tak jest :grin:

Opublikowano

gumy ciepłe czy zimne tam masz? i w jakim stanie

Opublikowano

zima siedzi TS 830 :decayed:

Opublikowano

cały rok na zimie latał to teraz zmieniać nie musi :naughty:

Opublikowano
cały rok na zimie latał to teraz zmieniać nie musi :naughty:

nie było czasu na zmianę ... ale umiejętna jazda nie szkodzi oponom:naughty:

Opublikowano

ja zaraz startuję na rynek więc pod mostem się nie pojawię

• :hi:

Opublikowano

mnie też nie ma:thumbdown:

Opublikowano

Cześć Wam. Może ktoś polecić jakiegoś speca od klimy we Wro (najlepiej w okolicach Korony lub Polanowice, Karłowice, Kowale)? Dziś rano jadąc do pracy coś mi sie pojebało w ogrzewaniu i mimo nastawionych 24 stopni na klimatroniku w aucie miałem zimno, wszystkie szyby parowały a z kratek nawiewu powietrze leciało jakby chciało a nie mogło mimo że wichura nastawiona była na max... Pozdr

Opublikowano

Sprawdź czy nie ubyło Ci płynu chłodniczego, być może rozszczelniła Ci się nagrzewnica.

Opublikowano
Sprawdź czy nie ubyło Ci płynu chłodniczego, być może rozszczelniła Ci się nagrzewnica.

Rano mu się klima nie załączyła - było -3 :decayed:

Co do parowania szyb.. .filtry powymieniane ? Jak jest zimno to nie ustawia się wysokiej temp na klimatroniku .... :facepalm: opisywałem już to na forum w jednym z tematów.. więc musisz sobie poszukać. staw sobie 18. Im wyższa temp tym auto się dłużej grzeje. Co do słabego nawiewu.... hmmm dopóki auto się nie nagrzeje to nie będzie pełnego nawiewu. Możesz ręcznie wymusić dmuchanie ale nie licz na ciepłe powietrze. Jak ręcznie wymuszałeś i słabo leciało to zerknąłbym do kanałów czy nie pozatykane.

---------- Post dopisany at 07:24 ---------- Poprzedni post napisany at 07:24 ----------

Pierwsze ślizgi w nocy zaliczone :decayed:

Opublikowano

Płynu jeszcze nie sprawdzałem a co do temperatury to wiem, że poniżej +5 stopni klima sie nie załącza bo to było już wałkowane wielokrotnie :). Filtry wszystkie wymieniałem jakiś miesiąc temu. Hornet czytałem jakieś Twoje info w dziale klimatyzacji o tym żeby nie ustawiać wysokiej temperatury zaraz po odpaleniu auta i stosuje się do tego. 24 stopnie, o których wspomniałem ustawiłem po przejechaniu dobrych kilku km. jak auto złapało 90 stopni. Do pracy mam prawie 50km i dopiero ostatnie 5km szyby zaczeły powoli odparowywać a z tego co pamiętam z zeszłego roku to szyby miałem czyste już po kilku minutach od startu. Zapomniałem jeszcze dodać dwie informacje - jak dałem sterowanie na auto i temperature ustawiłem na LOW to powietrze zaczeło mocniej leciec z środkowych i bocznych kratek. Druga sprawa to to, że jak podłączali mi auto do komputera jakieś 3 miesiące temu to miałem 2 błędy i jednym z nich było coś o sterowniku siłownika nawiewu czy coś takiego. Po usunięciu błędu już sie nie pojawił i w dodatnich temperaturach wszystko chodziło raczej ok dlatego się tym nie interesowałem.