yacek66 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 No to widzę, że 4 osoby będą... Dobre i tyle (na początek), może bedzie więcej ?? Śledzę wątek ponieważ muszę wiedzieć ile beerów wziąć dla Was :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 chłopaki z A3 klubu też tam pewnie bedą Możesz się nie wypłacić tylu nas niby we Wro a tylko tyle osób ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 chłopaki z A3 klubu też tam pewnie bedą Możesz się nie wypłacić tylu nas niby we Wro a tylko tyle osób ? A3 ma o 18 spota. Pełno ludzi we Wro z A4 i A3 a garstki na spotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Nie przejmuj sie u mnie na audi 80 też czasem 10-15 autek się zjawia wszystko zależy jak każdy stoi z czasem i spotykamy sie raz na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek66 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 W takim razie (z uwagi na to, że będę na takim spotkaniu pierwszy raz) powiedzcie mi gdzie mam przyjechać - na ORBITĘ czy MAGNOLIĘ ??? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Spot 21.11.2010 Miejsce: parking przy Magnolii obok gokartów Godzina: 18:00 Chciałbym żeby ten spot był osobno . Bo jak sie spotkamy z chłopakami z AKP to zaraz się wszyscy rozbiegną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juniorr Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja tez wpadne poznac bo pod mostem malo osob przyjezdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Możecie mi powiedzieć co za różnica między MM a Magnolią ? Przecież jedno od drugiego jest oddalone o rzut beret. Ok ja jutro odpadam ale w next niedzielę jestem. Co prawda A3 ale jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Różnica żadna . Jak sie nagadamy o A4 to zawsze możemy podjechać do chłopaków z AKP jeżeli będziecie mieli na to ochotę . [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 13:11_________________________________________________jeżeli ktoś będzie miał potrzebę wezmę VAG`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja już zgłupiałem. W końcu gdzie chcecie się spotkać. Postaram się wpaść ale nie wiem gdzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Też wpadne na szklaneczke złocistego trunku[w końcu trzeba się pojawić ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja już zgłupiałem. W końcu gdzie chcecie się spotkać. Postaram się wpaść ale nie wiem gdzie.. nic się nie zmienia Spot 21.11.2010 Miejsce: parking przy Magnolii obok gokartów Godzina: 18:00 [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 16:44_________________________________________________Rozmawiałem z Ravenem , powiedział że postara się dojechać . [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 16:45_________________________________________________gdyby się ktoś zgubił to dzwońcie a naprowadzę -> 504330885 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja po pijaku nie jezdze [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 16:48_________________________________________________Mam do sprzedania 4 amory do a4 , jakby ktos chcial oryginalne 1BA, 140 zł za komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 wiedział że spot i się ochlał .... teraz kierowcy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Hehe co tydzien tak mam , i juz nawet nie pamietam kiedy bylem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 dzisiaj spotkaliśmy się w gronie pięciu A4 odwiedził nas nawet wujek Pi-Jay swoim Grrrrubasem A8 zakończyliśmy spot jak zwykle pod milenijnym gdzie A4 było wyjątkowo najwięcej Podziękowania dla chłopaków którzy przyjechali a w szczególności dla Gniadego z którym oglądaliśmy się na shellu a potem poznaliśmy sie pod Mongolią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 i uj, wypadl mi wyjazd do dgl i niestety mnie ominelo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 [br]Dopisany: 21 Listopad 2010, 23:54_________________________________________________ [br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 00:04_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Zapisywać się na ramki klubowe bo widzę, że tylko jedna gablota ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 moje są w drodze BTW: co sie piwska ochlaliśmy na spocie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi