hornet Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Skąd wiesz ile miała, że mówisz że faktycznie tyle miała.... ale sierra to tył ? może 4 but przekłamuje ? Ta sierra miala 2.0 L 105KM i napęd na tył, z tego co wiem to też tam robili quattro ale wyników nie znałem. Kumpel tez robil honde accord 2 l i miał książkowe 150KM. Może tak jak piszesz, że na 4 łapy przekłamuje... Ja przy tym nie byłem tylko słyszałem z opowieści. Dlatego daję info, że może jak jest możliwość to można to zweryfikować. Co do pompek to nie taki diabeł straszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ooo Panie... grubeee dzisiaj wyszła świeża płyta Gurala projekt jeden z życia moment. Zapierdzieliłem świeże granie wczoraj do hujdaja. Jutro bedę sie bujał po mieście:banan: Głośno , powoli i w oparach przepalonego oleju Link kierowniku poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 :hi:bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Dzisiaj może przyprowadzę drugiego przecinaka za godzinkę lecę oglądać zx7r '98r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No pany pora pomodzić coś przy aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No pany pora pomodzić coś przy aucie Gumowe dywany na zimę kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 zobaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Aaaaa... model wyżej a'la ryflowana blacha w chromie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ooo Panie... grubeee dzisiaj wyszła świeża płyta Gurala projekt jeden z życia moment. Zapierdzieliłem świeże granie wczoraj do hujdaja. Jutro bedę sie bujał po mieście:banan: Głośno , powoli i w oparach przepalonego oleju Link kierowniku poproszę proszę Cię bardzo. Polecam zakup z ostatnich linków http://peb.pl/albumy-hip-hop-rap-r-b/1287062-donguralesko-jeden-z-zycia-projekt-2012-a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 http://peb.pl/albumy-hip-hop-rap-r-b/1287062-donguralesko-jeden-z-zycia-projekt-2012-a.html Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 no problem gdybyś czegoś szukał zawsze możesz zerknąć tu -> http://rapvision.pl/ :naughty: ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- Mogę Ci polecić Donatan-Rownonoc ale tylko do 5 utworu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No i kropa coś czułem, że ktoś obserwuje Równonoc już znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 jaka znowu kropa na rapvision masz wszystkie polskie albumy z różnych sklepów Ja najbardziej lubię sklep hellshare bo mają najszybsza dostawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 na rapvision masz wszystkie polskie albumy z różnych sklepów Ja najbardziej lubię sklep hellshare bo mają najszybsza dostawę Szyfrujesz niczym enigma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 bry Mod zakończony dodam dzisiaj foty :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Długa te dywaniki wkładałeś, jakieś niewymiarowe musiały być :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Nitował do podłogi żeby nie ukradli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi